Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΟΜΑΕ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ, ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!

 Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ' αυτόν τον κόσμο. Και σίγουρα αν κάτι έχει να κάνει με αρχηγίες και Προεδρίες, πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με επιφυλακτικότητα, ως "μη ένοχο μέχρι της αποδείξεως του εναντίου" (ή και αντίστροφα, παρ' ότι δεν είναι ακριβώς το ίδιο).
 Τα Μέγαρα λοιπόν. Η πίστα που έμενε κλειστή εδώ και μήνες "επειδή δεν είχε άδεια", ή κατ' άλλους επειδή ο ιδιοκτήτης της δεν καιγόταν ιδιαίτερα να αποκτήσει άδεια! Ο λόγος, ότι με τη νέα κατάσταση στα αγωνιστικά πράγματα, η πίστα θα έπρεπε να αδειοδοτηθεί σαν "αθλητική εγκατάσταση", αφού και οι οδηγοί είναι πλέον "αθλητές". Εν πάση περιπτώσει, Δευτέρα έγιναν οι εκλογές της ΟΜΑΕ, και μόλις δυο μέρες μετά, τα Σωματεία της παράταξης που κέρδισε εκλογές και Προεδρία, ανάρτησαν "σαν έτοιμα απο καιρό" την προκήρυξη του πρώτου αγώνα ταχύτητος (μετά απο δύο χρόνια) για τις 5-6 Ιουλίου, ενώ στις 28-29 Ιουνίου γίνονται αγώνες μοτοσυκλέττας. Πόσο τυχαία ήταν η "άμεση" προκήρυξη του αγώνα αυτοκινήτων; Οσο "τυχαίο" μπορεί να θεωρηθεί και το σημερινό ρεπορτάζ πολιτικής ιστοσελίδας, που αναρτά και την προσωρινή άδεια λειτουργίας των Μεγάρων  η οποία λήγει στις 30 Ιουνίου, υπαινισσόμενο ότι -ίσως- δεν θα μπορέσει να γίνει ο αγώνας αυτοκινήτων της 6ης Ιουλίου! Αυτά  όμως είναι μπαρούφες και πράγματα υπερβολικά (για να μην πούμε υποβολιμιαία). Αμάν πια με αυτή τη "χρήση" των δημοσιογράφων σαν να ήταν φορτηγάκια νισσάν ναβάρα! "Γράψε έτσι", λέει στους φιλικούς του κονδυλοφόρους ο ένας. "Απάντησε αλλιώς" προστάζει τον δικό του ο άλλος! Η πραγματικότητα είναι πιο απλή, τουλάχιστον όσον αφορά στην αδειοδότηση: Η Περιφέρεια δίνει άδεια (μόνο) ενός μηνός και την ανανεώνει συνεχώς, ελέγχοντας αν οι υπεύθυνοι έχουν προχωρήσει στις όποιες βελτιώσεις έχουν ζητηθεί (οι οποίες δεν αναφέρονται). Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι το Προεδρείο της ΟΜΑΕ είναι σε συνεχή επαφή με την Περιφέρεια, και ότι η ανανέωση της αδείας της πίστας, τουλάχιστον για τον μήνα Ιούλιο, πρέπει να θεωρείται βεβαία. Το μεγάλο πρόβλημα του χώρου κατά την άποψή μας, είναι αυτού του τύπου οι τρικλοποδιές, οι οποίες σημειώστε ότι τελικά δεν αγγίζουν τα πρόσωπα ή τις παρατάξεις, αλλά πλήττουν το ίδιο το άθλημα. Θέλουμε να πούμε, ότι Πρωτάθλημα Ταχύτητας έχει να γίνει δύο χρόνια σ' αυτήν την "σύγχρονη" και "προοδευτική " χώρα των δικαιωμάτων των gay, της κατάργησης της εθνικής ιστορίας και της καύσης των νεκρών! Τι ζόρι τραβάει λοιπόν, ή τι συμφέροντα μπορεί να έχει ο κάθε  δημοσιογράφος και σαμποτάρει το θέμα πριν ακόμα λήξουν οι συμμετοχές; Μαζευτείτε, βρεεεεε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου