Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Η "ΝΕΑ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΛ.ΑΝ. - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΝΩ Η ΔΗΜΑΡ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ "ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΕΙ" ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ!

 Και ενώ οι αφελείς, οι άφρονες και οι μη ανάγκη έχοντες συνεχίζουν να γιορτάζουν και να ερίζουν για το Ιστορικό Ακρόπολις αλλά και για τις διάφορες "αγωνιστικές εκδηλώσεις" παλαιών αυτοκινήτων, γύρω μας στήνεται παιχνίδι μεγάλο από τον πολιτικό κόσμο, με στόχο φυσικά την μακροημέρευση του τωρινού συστήματος, που έχει βολέψει την κρατούσα τάξη. Ετσι, κόμματα του παρόντος μαζί με φαντάσματα του παρελθόντος, αλλά και ισχνές σκιές μειοψηφιών αγκαλιά με "επερχόμενες δυνάμεις" του μέλλοντος, εξασφάλισαν μερικούς ακόμη μήνες (ίσως και έτη) αφορολόγητης μισθοδοσίας και κλεμμένης τηλεοπτικής διασημότητας -παρακαταθήκη για τις αυριανές τους "δουλειές". Αυτό είναι το σχόλιό μου για τον ανασχηματισμό (που έγινε την ώρα που κάποιοι "δικοί μας" φασουλήδες προβληματίζονταν για τις...απονομές των αγώνων -για κλάματα, από άποψη πολιτικής συνειδητότητας, ο χώρος των Ιστορικών!). Προσθέτω, ότι στο χέρι όλων των νεοορκισθέντων είναι να αποδείξουν το αντίθετο. Και κλείνω με την παρατήρηση, ότι όλοι όσοι παρελαύνουν εδώ και τέσσερα χρόνια στα παράθυρα της τηλεδημοκρατίας, είναι πολιτικοί, καθηγητές, βουλευτές και άλλοι κρατικοί παράγοντες, ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΙΣΘΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ/ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ, πλουσιοπάροχα αμοιβόμενοι και ισοβίως εξασφαλισμένοι, απο εμένα και απο εσάς. Καλημέρα σας, και...καλή απονομή! Δ.Π.

4 σχόλια:

  1. εσυ Δημητράκη αν κέρδιζες κύπελλο-λέμε τωρα αν-ας μη πηγαινες στην απονομή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για το σχόλιό σας. Ειναι φυσικό να μην καταλαβαίνετε το νόημα των γραφομένων, παρά το ότι δεν έχουν ιδιαίτερο βάθος! (Υπάρχουν όμως και ξέρες, ύφαλοι κτλ., εκτός απο τα ρηχάδια:). Φυσικά και όποιος συμμετείχε στον αγώνα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πάει στην απονομή, έχει-δεν έχει "να πάρει κύπελλο", για να τιμήσει τους διακριθέντες συναθλητές του. Φυσικά θα πήγαινα, είχα-δεν είχα "να πάρω κύπελλο", αν είχα συμμετάσχει και σ' αυτόν και σε οποιονδήποτε αγώνα. Ειναι όμως γεγονός ότι τη στιγμή που εμείς αλληλοβραβευόμαστε, γίνεται ο χαμός σε πολιτικό επίπεδο, γίνεται ο χαμός ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, που πραγματικά δεν ξέρουμε ποιό θα είναι. Απο σεβασμό στους αναγνώστες λοιπόν απαντώ σε κάποιον ανώνυμο, που παίρνει το θάρρος του υποκοριστικού χωρις να του το έχω δώσει. Θα σεβόμουν όμως πολύ περισσότερο έστω και τον ανώνυμο που έχει αντίληψη και άποψη για ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Γιατί ανώνυμε να ξέρεις ότι σήμερα οι μόνοι που δεν ενδιαφέρονται για το μέλλον των παιδιών τους μέσα απο τα κοινά και κυττάνε μόνο τους αγώνες της προϊστορικής αυτοκίνησης, είναι οι εξής δύο κατηγορίες:1) Οι πλούσιοι ιδιώτες αγωνιζόμενοι, και 2) Οι μηχανικοί και λοιποί του κυκλώματος που -συχνά- "τους τα παίρνουν": Κατάλαβες ανώνυμε; (Και απο κυπελλάκια, λέμε τώρα, πόσες εκατοντάδες θέλεις να σου ανεβάσω απο το υπόγειο;).

      Διαγραφή
    2. για το Δημητρακη ζητω συγγνωμη.Αλλα Δημητρη αν νομιζεις οτι οσοι ασψολουμαστε ακομη με τους αγωνες σνηκουμε στις κατηγοριες πιυ αναφερεις κανεις λαθος.Και ακομη μεγσλυτερο λαθος κανεις αν θεωρεις οτι η δικη μας αντιδραση σε κοινωνικο η πολιτικο επιπεδο εκφραζεται η εξαντλειται σε σε αυτο το καλό για το χομπυ μας μπλογκ.

      Διαγραφή
    3. Τιποτα δεν μπορεί να είναι μονοσήμαντο. Ούτε το χόμπυ, ούτε "ένα καλό για το χόμπυ μας blog". Η συγνώμη δεκτή αλλά περιττή (όσο και οι μετά θάνατον προφήτες).

      Διαγραφή