Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΑΘΛΟ ΕΛΠΑ – ALFA TROFEO 2010 ΜΕΓΑΡΑ 19-9-2010


Τον καλύτερο χρόνο με 1.06”00 (συνολικά 3’.20’’.000) είχε ο Α. Αθυμαρίτης με την Lancia Delta.
Στις 19 Σεπτεμβρίου επίσης, έγινε μία ακόμα εκδήλωση Alfa Trofeo από το Alfa Romeo Owners Club, όπου συγκεντρώθηκαν 65 αυτοκίνητα όλων των τύπων και κατηγοριών, ανάμεσά τους δε και μερικά αγωνιστικά, όπως η Lancia Delta του Α. Αθυμαρίτη (πρώτος Γενικής), η Ε30 Μ3 του Μιχάλη Ευθυμίου (δεύτερη, με οδηγό τον –υιό– Παναγιώτη Ευθυμίου), και η (νέα) Μ3 Ε36 του Chocos (τρίτος χρόνος Γενικής). Η εκδήλωση έγινε στην πίστα των Μεγάρων, με τήρηση των ωραρίων και τους οδηγούς να μπαίνουν ανά τρεις με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους, έτσι ώστε ο χρόνος όλου του αγώνα και της απονομής συντομεύθηκε κατά πολύ. 
Ο Α. Κακλής με την Veloce του.
Συνολικά, όλοι διασκέδασαν, όχι μόνο από την ίδια την χρονομέτρηση που περιλαμβάνει 1+3 γύρους, αλλά και από το δίωρο «warm up» που προηγήθηκε, και συνδύασε την εκδήλωση με «track day», δίνοντας στους οδηγούς την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα αυτοκίνητά τους με την ασφάλεια που μόνο μιά πίστα προσφέρει.
Ταχύτατος ο Μ. Γεωργιάκος.

Από «κλασσικά» τώρα, στην 14η και 15η θέση ήταν οι Porsche 911 του πολύ καλού Ο. Τσαγγάρη (νικητής «ΟΑ») και του Δ. Παπ., στην 19η θέση ήταν ο Γ. Κακλής (με την γνωστή Veloce του να δείχνει κάπως «κουρασμένη»), στην 21η θέση (δεύτερος στην «Α») ο Μ. Γεωργιάκος με Veloce 2000, ενώ ο Δ. Σκαρμούτσος ήταν στην 27η θέση Γενικής και πρώτος στην «Β».

Αναλυτικά αποτελέσματα στο www.alfaclub.gr.


Ο Ο. Τσαγγάρης, πρώτος «Ιστορικός» σε μιά εκδήλωση που προσελκύει σύγχρονα αγωνιστικά  αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου