Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SPORTING ΤΟΥ Σ.Ο.Α.ΙΣΤ.Α.


Στις εγκαταστάσεις της Value Technik στη Μεταμόρφωση, έγινε το 1ο Σεμινάριο Sporting Οδήγησης που διοργάνωσε ο Σ.Ο.Α.ΙΣΤ.Α., με εισηγητή τον Πρόεδρο του κ. Κ. Μητρόπουλο, και ομιλητές τους πολύ έμπειρους οδηγούς αγώνων κ.κ. Ν. Τσάδαρη και Δ. Μιχελακάκη. Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή, με δεκάδες οδηγούς regularity και sporting, με αρκετά γνωστά ονόματα ανάμεσά τους, που απέδειξαν ότι πάντα μπορείς να μάθεις κάτι παραπάνω και κάτι καινούργιο, όσο έμπειρο κι άν θεωρείς τον εαυτό σου. Ευχάριστη ήταν επίσης και η εικόνα των πολλών νέων, που σίγουρα επέλεξαν τον πιο ευγενικό (και αθλητικό) τρόπο για την είσοδό τους στο Σπορ: Το κλασσικό αυτοκίνητο!


Ο Πρόεδρος του Σ.Ο.Α.ΙΣΤ.Α. κ. Κ. Μητρόπουλος
Συγχαρητήρια λοιπόν για την απόλυτα επιτυχημένη (και με καλό αποτέλεσμα) πρωτοβουλία του Σ.Ο.Α.ΙΣΤ.Α., που έκλεισε με απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης, μπουφέ και φιλική συζήτηση. Εν αναμονή της συνέχειας, που προβλέπεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα με διευρυμένη συμμετοχή.
Ο οδηγός αγώνων κ. Δ. Μιχελακάκης (Δεξιά) και ο οδηγός αγώνων, γνωστός δημοσιογράφος (και μέλος του νέου Δ.Σ. του Σ.Ο Α.Α.) κ. Ν. Τσάδαρης.


ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ: www.soaista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου