Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

34ο ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ: 19 ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ 50 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ


Αν δεν υπήρχαν οι 19 Ιστορικές Συμμετoxές, ο Διεθνής αυτός αγώνας της ΕΛΠΑ θα είχε μόνο 32 αυτοκίνητα! Σαν Auto CLASSIC, σαν φίλοι του Ιστορικού αυτοκινήτου και σαν φίλοι του Σπορ λοιπόν, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ την «κοινή» (πλέον) ΕΘ.Ε.Α./ΕΠΑ της ΕΛΠΑ/ΟΜΑΕ, να δημιουργήσει άμεσα και τάχιστα επιτροπή Ιστορικού, να θεσμοθετήσει τους κανονισμούς και να δουλέψει στο πρόγραμμα αγώνων του 2011, γιατί υπάρχει διάχυτη η εντύπωση ότι η ηγεσία του Σπορ αδιαφορούσε για τα Ιστορικά, οπότε η «νέα τάξη πραγμάτων» θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να πείσει τον κόσμο περί του αντιθέτου.

  Από τις συμμετοχές του Ράλλυ ΕΛΠΑ απουσιάζουν τα δυνατά-πρωταγωνιστικά ονόματα των Πρωταθλητών 2009 Ι. Βελάνη-Γ. Βελάνη, αλλά και των ταχύτατων Λ. Γιαννακούλη-Γ. Πετρόπουλου, που φέτος κατάφεραν να κερδίσουν Ε.Δ. σε επίπεδο Γενικής. Όμως οι πολλοί και δυνατοί συνδυασμοί εγγυώνται εντυπωσιακό θέαμα και δυνατό συναγωνισμό!

  Το 34ο Ράλλυ ΕΛΠΑ θα γίνει στις 2 και 3 Οκτωβρίου με κέντρο την Ιτέα, και αποτελεί τον 9ο Γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ, ενώ «μετράει» κάθε μέρα χωριστά σαν τον 6ο και 7ο Γύρο του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ράλλυ 2010. Τα Ιστορικά θα αγωνιστούν σε τρεις Ε.Δ. το Σάββατο (Γραβιά, Καλοσκοπή και Καρούτες) συνολικού μήκους 60 χλμ., ενώ την Κυριακή θα κάνουν Βωξίτες, Δροσοχώρι και ξανά Βωξίτες, με συνολικό μήκος Ε.Δ. 68 χλμ. Ο τερματισμός και η απονομή επάθλων θα γίνει στις 2.00 το μεσημέρι στην κεντρική προβλήτα του λιμανιού της Ιτέας.

  Περισσότερες πληροφορίες, χάρτες και ακριβή ωράρια, στο www.elparally.gr.



ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 
(Πατήστε για μεγέθυνση)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου