Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

AC3 - 7o RALLY ΔΑΝΑΩΝ 22-23/9/2012: ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ


Το Σαββατοκυριακο 22-23/9 γίνεται το 7ο Ράλλυ Δαναών στην Αργολίδα από τον AC3. Πιστεύουμε (και ελπίζουμε) ότι η συμμετοχή θα είναι πληθωρική, μιά και ο αγώνας αυτός είναι ιδιαίτερα δημοφιλής αλλά και "αδικημένος", αφού ως γνωστόν στην προαναγγελθείσα ημερομηνία του μπήκε εντελώς ξαφνικά από την ΕΛΠΑ το Ολυμπιακό Classic Tour Rally! Και είναι προς τιμήν των ανθρώπων του AC3 ότι, για να μην υπάρξουν εντάσεις, άλλαξαν την ημερομηνία του δικού τους αγώνα (κάτι που έκαναν συνειδητά και όχι υποκύπτοντας στις πιέσεις που σίγουρα θα ασκήθηκαν από τους αμετανόητους "άρχοντες"!). Βέβαια, το χαρούμενο αλαλούμ των ιστορικών εκδηλώσεων συνεχίζεται, μιά και στις νέες ημερομηνίες του 7ου Ράλλυ Δαναών υπάρχουν άλλες Αθηναϊκές εκδηλώσεις: Το Σάββατο βόλτα με φεγγαράδα στην Ανάβυσσο από την ΟRCΑ, και την Κυριακή βόλτα στην Νέα Μάκρη από τον ΣΙΣΑ! Αντε να δούμε που θα πρωτοπάνε αυτοί οι 100-150 άνθρωποι που αποτελούν συνολικά το ενεργό δυναμικό των εκδηλώσεων κλασσικών Λεσχών, τουλάχιστον για τις περιοχές Αττικής και Α. Πελοποννήσου (γιατί στην Κρήτη, στην Θεσσαλία και στην Β. Ελλάδα έχει δημιουργηθεί μία ξεχωριστή  δυναμική  τόσο σε επίπεδο διοργανώσεων, όσο και συμμετεχόντων). Εμείς πάντως θα συμμετάσχουμε στο 7ο Ράλλυ Δαναών, όχι μόνο γιατί θέλουμε να ζήσουμε το υψηλό επίπεδο διοργάνωσης της Λέσχης (όσο και τις πανέμορφες διαδρομές που επιλέγει), αλλά και γιατί η AC3 είναι μία από τις ελάχιστες Λέσχες που μας προσκάλεσαν τιμής ένεκεν, αναγνωρίζοντας την όποια ελάχιστη προσφορά μας στον χώρο (η άλλη όπως έχουμε προαναφέρει είναι η Classic Microcars Club). Και ας μη σπεύσει κανείς να υποθέσει ότι το θέμα είναι τα 100 Ευρώ της συμμετοχής (τα οποία μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν μας λείπουν!), αλλά μιάς τιμητικής αναγνώρισης της δουλειάς μας, την οποία και ωφείλουμε και θέλουμε να ανταποδώσουμε. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
AC3 (Argolis Classic Car Club)
Λεωφόρος Ναυπλίου-Ν. Κίου &Σολωμού 1, Ναύπλιο
Δαναού 11-13,Άργος
Τηλ.: 2751100797, Mob : 6936690320, Fax : 2751100798, www.ac3.grinfo@ac3.grhttps://www.facebook.com/pages/AC3/78582657598










2 σχόλια:

  1. Φιλε Δημηρη, η "Βολτα" του ΣΙΣΑ δεν λογιζεται σαν αγωνας ή εκδηλωση και αφορα μονο οσους "ιστορικους" θελουν να βγαλουν δωρεαν μια χαλαρη βολτιτσα το αυτοκινητο τους. Μαλιστα, σαν ΣΙΣΑ, προτρεπουμε τα μελη μας να τρεξουν στο ραλλυ της ΟΡΚΑ ή του AC3.

    Με εκτιμηση
    Μιχαλης Μουζουκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε Παπανδρεου συμφωνω μαζι σας.θα συμμετασχω για τεταρτη φορα σε διοργανωση του αc3 ως συνοδηγος και οι εντυπωσεις μου απο τις προηγουμενες ,αριστες. μελετωντας τους χαρτες βρισκω τη διαδρομη πανεμορφη αν και αγνωστη.παμε λοιπον για διασκεδαση,εμπειρια και νεες γνωριμιες.
    οσον αφορα το αλαλουμ των εκδηλωσεων,κατα την αποψη μου, μονο με συννενοηση μεταξυ των λεσχων μπορει να λυθει.ετσι θα δοθει ευκαιρια στα μελη τους να εχουν καθε μηνα πολλες επιλογες.
    περισσοτερα μετα τον αγωνα του αc3.

    co-driver

    ΑπάντησηΔιαγραφή