Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

4o OLYMPIC CLASSIC TOUR RALLY: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΜΕΡΑΣ

Οι Δ. Κουνέλης, Γ. Κίκιζας και Δ. Χανιώτης ήταν οι τρείς πρώτοι της προσωρινής κατάταξης της πρώτης μέρας 15/9  του 4ου Ολυμπιακού Κλασσικού Ράλλυ, μετά από την 10η Ε.Δ. Οι Ι. Κατσαούνης - Μ. Μανσόλας, απέδειξαν ότι και οι κορυφαίοι δεν παύουν να είναι άνθρωποι, παίρνοντας 97,5 β.π. στην 6η Ε.Δ. με αποτέλεσμα να χάσουν την επαφή τους με την κορυφή (Αυτό και αν είναι γεγονός!). Η ασυνήθιστη δυσκολία του αγώνα (μόνο αυτή;;;) φόρτωσε τους πάντες με πολλούς β.π., κι έτσι ο Δ. Κουνέλης στο τέλος της ημέρας και μετά από την 13 Ε.Δ. (δεν μέτρησε η 3η) με μόλις 28,1 β.π. έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την νίκη, αφού ο δεύτερος Γ.Κίκιζας έχει 67,6 β.π. ενώ τρίτος πέρασε ο Π. Αντωνόπουλος με 71,2 β.π. (αν και όλα γίνονται σ'αυτόν τον κόσμο, βλέπε Κατσαούνη - Μανσόλα, οι οποίοι ανέβηκαν στην 9η θέση με 118 β.π. και σίγουρα, αν η δυσκολία των Ε.Δ. αυξηθεί, θα ανέβουν ακόμα ψηλότερα). 
   Αυτά ήταν όλα, για την πρώτη μέρα (Σάββατο); ΟΧΙ: Σημαντικό επίσης είναι ότι ο διεθνής αυτός αγώνας της ΕΛΠΑ συγκέντρωσε  τελικά μόνο 32 συμμετοχές στην εκκίνηση (από τις 47 που είχαν ανακοινωθεί), οι πέντε των οποίων δεν προσπάθησαν για διάκριση, με αποτέλεσμα η κατάταξη την πρώτη μέρα να σταματά στο Νο 27. Κανένα πρόβλημα μ'αυτό, ειδικά στους χαλεπούς καιρούς που περνάμε, αλλά δεν ήταν απαραίτητη η αναγγελία των 47 συμμετοχών όταν οι πραγματικές, ενεργές, συμμετοχές ήταν γύρω στις 30. 
  Ο αγώνας πήρε εκκίνηση για το δεύτερο σκέλος σήμερα Κυριακή 16/9 στις 10.30 με starting list 29 συμμετοχών, και ελπίζουμε όλα να εξελιχθούν με ασφάλεια για τους οδηγούς, λόγω των προβλέψεων για βροχές).

3 σχόλια:

  1. 13 (-1) ειδικές έχουν ανακοινωθεί στο site της ΕΠΑ ΟΜΑΕ και τα αποτελέσματα είναι ελαφρώς διαφορετικά. Μάλλον βιαστήκατε λιγάκι.
    Κατά τα άλλα, ο αγώνας διαφημίστηκε και ως "Διεθνής", με μία μόνο συμμετοχή αλλοδαπού πληρώματος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοι 29 πραγματικοι συμμετεχοντες?
    Μαλλον 19!
    Δειτε τα αποτελεσματα και θα καταλαβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κείμενο και τα σχόλια μοιάζουν σαν να είναι γραμμένα στην "Πράσινη" για ματς του Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη: Να φάνε οι &%@Χ!%+# οι γάβροι 6 γκόλ να χαρούμε για την πανωλεθρία.
    Έλεος πιά, υποτίθεται ότι όλοι αγαπάμε το ιστορικό αυτοκίνητο, είναι δυνατόν να βγάζουμε χολή σε κάθε μία, μα ΚΑΘΕ ΜΙΑ εκδήλωση που κάνουν οι "εχθροί";

    ΑπάντησηΔιαγραφή