Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ: 170 AYTOKINHTA, 110 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ, 9 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ!

Τελικά συγκεντρώθηκαν 170 αυτοκίνητα και 109 μοτοσυκλέτες για τους αγώνες Regularity και Super Classic, που θα γίνουν στο ΤΑΤΟΙ αύριο Κυριακή 9/9, σε μία εκδήλωση- φιέστα για τα 40 χρόνια της ΦΙΛΠΑ. Οι συμμετοχές αυτές είναι περίπου μοιρασμένες μισές μισές μεταξύ Regularity και Sporting (Super Classic κατά τη ΦΙΛΠΑ-FIVA) και το συνολικό νούμερο είναι πρωτοφανές για ολόκληρη την ιστορία του Ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού: Ποτέ άλλοτε δεν είχαν συγκεντρωθεί... 280 αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες σε μία αγωνιστική εκδήλωση, και το ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση αφορά αποκλειστικά κλασσικά οχήματα (και μάλιστα πιστοποιημένα), δείχνει, πολύ απλά, την αγάπη και το πάθος των συμμετεχόντων για τα κλασσικά αυτοκίνητα. Σίγουρα, η συγκυρία είναι ιδιαίτερα αρνητική, και είναι γεγονός ότι αυτή η εκδήλωση, την ημέρα που γίνεται (φυσικά μιλάμε για τα οικονομικά της χώρας) φαντάζει "κάπως". Παρ'όλα αυτά, το κόστος συμμετοχής δεν είναι υψηλό, ούτε έξοδα υπάρχουν για τους οδηγούς, ενώ η είσοδος του κοινού είναι ελεύθερη, χωρίς εισιτήριο, μια και η ΦΙΛΠΑ θέλει με αυτή την συμβολική όσο και πρακτική κίνηση να βοηθήσει τον κόσμο να γνωρίσει τα ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. 
Επί προσωπικού, πολύ θα ήθελα να βρισκόμουν εκεί και με μοτοσυκλέτα, δυστυχώς όμως δεν έχω κάποια κλασική μοτοσυκλέτα σε λειτουργική κατάσταση, και παρ'ότι ορισμένα πολύ υπεύθυνα άτομα είχαν υποσχεθεί ότι θα μου δάνειζαν μία (από την πραγματικά τεράστια συλλογή τους), προφανώς το ξέχασαν και βέβαια δεν τους αδικώ μια και η οργάνωση είχε πολλές ευθύνες και τρεξίματα. Έτσι θα είμαι με το αγωνιστικό, αν και νορμάλ, Porsche 911, ενώ οι δύο υιοί, θα έχουν τη λατρεμένη κόκκινη Giulia στην Regularity: Το θέμα είναι να ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ, και αν το καταφέρνεις οικογενειακώς τότε η χαρά είναι διπλή και η ευτυχία πολλαπλάσια!    Δ. Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου