Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

10o HISTORIC RALLY ACROPOLIS: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ «ΕΠΙΣΗΜΗ» ΕΚΚΙΝΗΣΗ


  Με τον τεχνικό έλεγχο των ξένων πληρωμάτων και με την πανηγυρική εκκίνηση από την Ακρόπολη σήμερα το απόγευμα, το 10ο Historic Acropolis φτάνει, επιτέλους, στην εκκίνηση. Όσο για τον καιρό, ευτυχώς προβλέπεται καλός για το επόμενο τριήμερο.
  Ακολουθεί το επίσημο δελτίο Τύπου και οι φωτογραφίες από τον...

Τεχνικό Έλεγχο των Ελληνικών πληρωμάτων την Τετάρτη 4/5.


10ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Με τον τεχνικό και διοικητικό έλεγχο άνοιξε η αυλαία για το 10ο Mercedes-Benz Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις. Η διαδικασία διεξήχθη μεταξύ 16:00 και 20:00 στο χώρο του Ιδιωτικού ΚΤΕΟ Auteco στην Λ. Αθηνών. Σημειώνεται πως στη σημερινή πρώτη ημέρα τεχνικού ελέγχου ήταν υποχρεωτική -βάσει προγράμματος- η παρουσία όλων των Ελλήνων συμμετεχόντων.
  Συνολικά σήμερα το πράσινο φως για τον τριήμερο αγώνα πήραν 113 αυτοκίνητα, 36 εκ των οποίων θα συμμετάσχουν στην κατηγορία Sporting και 77 αντίστοιχα στη Regularity.
  Ο τεχνικός και διοικητικός έλεγχος θα συνεχιστεί και ολοκληρωθεί αύριο με τους συμμετέχοντες από το εξωτερικό, με τη διαδικασία να λαμβάνει χώρα μεταξύ 11:00 με 13:00.
  Λίγες ώρες αργότερα, στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή εκκίνησης κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης στη συμβολή των οδών Ροβέρτου Γκάλλι και Διονυσίου Αρεοπαγίτου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου