Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Σ.Ο.Α.ΙΣΤ.Α.

Είχαμε παρατηρήσει, πολύ ευγενικά και διακριτικά, στο σημείωμά μας για τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Σ.Ο.Α.ΙΣΤ.Α., ότι η σύνθεση του νέου Δ.Σ. πιθανόν να εισήγαγε θέματα (προς συζήτησιν) που θα έρχονταν σε «αντίθεση» με τις Αρχές που εξέφρασε ο Σ.Ο.Α.ΙΣΤ.Α. από ιδρύσεώς του (εξ’ άλλου, ο λόγος που δημιουργήθηκε ήταν να υπηρετήσει και να εξαπλώσει την έννοια του gentlemen’s sport, έξω και μακριά από «αρχηγίες», «ανταγωνισμούς» και βεβαίως «εμπορικές αντιλήψεις»). Δημοσιεύουμε την επιστολή παραίτησης του κ. Κ. Μητρόπουλου με πραγματική λύπη, γιατί παρ’ ότι σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση και τις θέσεις του, δεν μπορούμε παρά να πούμε ότι ο χώρος του Ιστορικού αυτοκινήτου μόλις έχασε μεγάλο μέρος της νεοαποκτηθείσης –καλώς εννοούμενης- ισχύος του και, βεβαίως, του prestige του.

Ευχές για τον νέο Πρόεδρο (το όνομα του θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 9/3), και συγχαρητήρια στον κ. Γ. Κίκιζα που παίρνει την θέση του κ. Μητρόπουλου στο Δ.Σ.


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ κ. Κ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Στις εκλογές της 22ας Φεβρουαρίου 2011 κέρδισε η αντίληψη της συσπείρωσης προσώπων απέναντι σ’αυτή της συσπείρωσης ιδεών, την οποία και πρεσβεύω. Χωρίς την ισχυρή πλειοψηφία των μελών του Συνδέσμου και το συμπαγές των κοινών αντιλήψεών τους είναι αδύνατον να προωθηθούν αποτελεσματικά μέσα στον χώρο του αυτοκινήτου, και μάλιστα του ιστορικού, οι θέσεις που παρουσίασα στην Γενική Συνέλευση. 


Θεωρώ ότι στις συνθήκες αυτές η συνεισφορά μου ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι μηδαμινή ως αρνητική. Θέλοντας να διευκολύνω τον πλειοψηφούντα σύμβουλο και την πλειοψηφία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στο να εκφράσουν και προωθήσουν ανεμπόδιστα την δική τους φιλοσοφία και άποψη για τα θέματα του Συνδέσμου, αποφάσισα να παραιτηθώ από την θέση του Προέδρου και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ευχαριστώ όλους σας για την πλήρη στήριξη που μου δώσατε μέχρι σήμερα και ιδιαίτερα όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, και εύχομαι η καινούρια Διοίκηση να επιτύχει το όραμα που όλοι μαζί δημιουργήσαμε για τους αγώνες ιστορικών αυτοκινήτων.

Με τιμή,
Κώστας Σ. Μητρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου