Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑΣ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑΣ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)


  Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Λέσχη σε συνεργασία με γνωστούς επαγγελματίες αποφάσισε να διοργανώσει "Μαθήματα Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας"
  Η κίνηση αυτή στοχεύει στην βελτίωση των όποιων οδηγικών ικανοτήτων μας για την καθημερινή μας οδική ασφάλεια όσο και για στις επόμενες διοργανώσεις στο Τατόι η και σε άλλα circuit όπου θα χρειαστούμε "πρόσθετες γνώσεις".
  Βέβαια υπάρχει απόσταση ανάμεσα στην "καθημερινή" και στην "αγωνιστική" οδήγηση αλλά οπωσδήποτε πρέπει να ξεκινήσουμε από τα βασικά και ανάλογα να προχωρήσουμε.
  Ακόμα να ξεκαθαρίσουμε ότι σαν ΔΣ πιστεύουμε ότι η όποια γνώση που αποκτήθηκε εμπειρικά απ όλους μας σχετικά με το θέμα δεν φτάνει ούτε στο ελάχιστο την εξειδικευμένη και τεκμηριωμένη γνώση των επαγγελματιών που θα μας μεταφερθεί μέσω των μαθημάτων.
  Τα μαθήματα αυτά θα είναι μονοήμερα, θα γίνουν σε ειδικό περιφραγμένο χώρο, θα είναι σχετικά χαμηλού κόστους πχ 120 - 150 ευρώ ανά συμμετέχοντα και ένα μέρος του κόστους θα επιδοτηθεί από τη Λέσχη.
  Κάτι ακόμα, διευκρινιστικό, ΔΕΝ υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην ασφαλή οδήγηση Κλασσικής η Σύγχρονης μοτοσυκλέτας, είτε ξέρουμε/θέλουμε να μάθουμε να οδηγούμε σωστά η όχι, τα μαθήματα θα γίνουν λοιπόν κατά προτίμηση με τις κλασσικές μας μοτοσυκλέτες. 
  Χρονικά τα παραπάνω θα υλοποιηθούν μέσα στην Άνοιξη του 2013 όποτε το σημείωμα αυτό έχει την έννοια της ενημέρωσης σας και της ανίχνευσης του ενδιαφέροντος σας οπότε δώστε αν θέλετε την άποψη σας στο ΔΣ.

Από τη Γραμματεία της Λέσχης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου