Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

26ος ΓΥΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26ου ΓΥΡΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου διεξήχθη για 26η συνεχόμενη χρονιά o «Γύρος Αττικής», ένα από τα παραδοσιακότερα ράλλυ του ΣΙΣΑ που προσμετρά στο πρωτάθλημα της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ.

 Στις 10:30 πήραν εκκίνηση με διάθεση καλοκαιρινή 70 πληρώματα από το Marathon Beach Resort της Νέας Μάκρης για την απαιτητική διαδρομή των 210 περίπου χιλιομέτρων που διερχόταν από παραθαλάσσιες και ορεινές τοποθεσίες της Ανατολικής Αττικής. Για αυτούς που επιθυμούσαν πιο
χαλαρούς ρυθμούς με λιγότερες ειδικές διαδρομές, υπήρχε και η νεοσύστατη κατηγορία «Touring Trophy».

 Τα πληρώματα, αφού πήραν εκκίνηση από την Νέα Μάκρη κατευθύνθηκαν προς Σέσι και στην συνέχεια άρχισαν να ανεβαίνουν προς τις υπέροχες χιονισμένες διαδρομές του Γραμματικού, Βαρνάβα, Λιμνιώνας, Κάλαμος και Αφιδνες. Εκεί δυστυχώς αναγκαστήκαμε λόγω κλειστού δρόμου από τα χιόνια να μην εκτελέσουμε την αγαπημένη για πολλούς ειδική διαδρομή της Δροσοπηγής. 

 Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Πολιτεία, το θρυλικό σφικτό Ντράφι και τελικά κατέληξαν στην παραλία της Αρτέμιδας όπου και παρέμειναν στο Trolley Café για ανασυγκρότηση. Στις 13:30 επανεκκίνησαν για το 2ο σκέλος και ακολούθησαν οι απαιτητικές ειδικές διαδρομές  Κουβαράς και Αγ. Κωσταντίνος, με ολοκλήρωση του αγώνα στην Ανάβυσσο. 

 Στο φιλόξενο εξοχικό κέντρο «Μύθος» τερμάτισαν 57 πληρώματα, όπου με τη συνοδεία γευστικών εδεσμάτων, ακολούθησε η έκδοση των αποτελεσμάτων και η απονομή των επάθλων.

 Ακριβέστεροι όλων με 12,7 β.π. υπήρξαν οι ΚΑΤΟΧΙΑΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ – ΚΟΤΖΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ με FORD ESCORT. 
 Δεύτεροι τερμάτισαν οι ΓΚΑΝΟΥΤΑΣ ΠΕΤΡΟΣ – ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΘΩΜΑΣ με ALFA ROMEO GTV. 
 Την τριάδα της γενικής ολοκλήρωσαν οι ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ με LANCIA FULVIA S COUPE. 

*Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των επί μέρους κατηγοριών στον σύνδεσμο

 Ο ΣΙΣΑ ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους του που τον στηρίζουν σε κάθε εκδήλωση, τις λέσχες που συμμετείχαν, τους χορηγούς επικοινωνίας για την προβολή της εκδήλωσης, καθώς και τους ακούραστους κριτές-χρονομέτρες που συντέλεσαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου