Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

1ο ΣΙΡΚΟΥΙ ΦΙΛΠΑ, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 10/02/2019

Ωραία που θα ήταν το να διαβάζαμε εδώ για το 4ο Τατόϊ ΦΙΛΠΑ! Αλλά επειδή η προσπάθεια υπέρ του Ιστορικού Αυτοκινήτου είναι πάντα καλοδεχούμενη, το "υποκατάστατο" Σιρκουί πόλης στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που άρεσε στο κοινό (ένα μεγάλο μπράβο πρέπει να δοθεί και στις Δημοτικές Αρχές), παρ΄ότι οι συμμετοχές (ισως λόγω του περιορισμού των 60 που είχε θεσει η οργάνωση, ίσως για διαφορετικους λόγους), ήταν "μόνο" 50. Και το "μόνο" πηγαίνει στον τύπο της εκδήλωσης, που σαν "Σιρκουί" σίγουρα έπρεπε να προσελκύσει πολύ περισσότερες συμμετοχές, αν και τόσο η ενημερωση όσο και η προβολή του event, ήταν μάλλον ελλιπείς. Καλή αρχη για το 2019, και διαβάστε το δελτίο Τύπου της ΦΙΛΠΑ που ακολουθεί:
1ο ΣΙΡΚΟΥΙ ΦΙΛΠΑ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ένα ηλιόλουστο πρωινό καλωσόρισε τους 50 συμμετέχοντες στο 1ο Σιρκουϊ ΦΙΛΠΑ, που διεξήχθη στους φιλόξενους δρόμους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας την Κυριακή 10/2/2019.
Από νωρίς το πρωί ο αλυτάρχης κ. Γ. Χωριανόπουλος και η ομάδα της ΦΙΛΠΑ με επικεφαλής τον υπεύθυνο της οργάνωσης κ. Ν. Κοζανίτη και με την βοήθεια των υπεύθυνων του Δήμου, τοποθετήσαν αχυρόμπαλες και σάκους με άμμο, ενώ δεκάδες υπεύθυνοι ασφαλείας τοποθετήθηκαν όπου κρίθηκε απαραίτητο για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Την ίδια ώρα ο Δήμος και η Τροχαία φρόντισαν να κλείσουν οι δρόμοι, που είχαν οριστεί για την διαδρομή, με κάγκελα.

Από τις 10.00 έως τις 12.30 οι δρόμοι γέμισαν από τους ήχους
των εξατμίσεων των αγωνιζομένων και από τους εκατοντάδες θεατές που προσήλθαν για να θαυμάσουν τα πανέμορφα ιστορικά αυτοκίνητα που συμμετείχαν. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος κος Θ. Μανολιδάκης και ο διοικητής Τροχαίας Νέας Ιωνίας κ. Σ. Ξυνός. 


Μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού σκέλους, 25 πανέμορφες ιστορικές μοτοσικλέτες της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Κλασσικής Μοτοσικλέτας καθώς και ένα πανέμορφο «φορμουλάκι», ιδιοκατασκευή του κ. Κ. Τσιπνή, έκαναν γύρους του σιρκουί για να τα θαυμάσουν οι θεατές.
 Μετά το πέρας της εκδήλωσης τα πληρώματα απόλαυσαν ένα ωραίο γεύμα μετά μουσικής στην ταβέρνα «ΜΕΖΕ...ΤΖΑΚΙ». Συμμετέχοντες, χορηγοί και οργάνωση έκλεισαν ραντεβού στο ίδιο μέρος για μια ακόμη καλύτερη εκδήλωση του χρόνου! 



Νικητές αναδείχτηκαν οι: 
1οι Π. ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ - Κ. ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ με VW KARMANN GHIA του 1957 
2οι Γ. ΚΑΡΤΑΛΟΣ - Α. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ με VW 1303 του 1971 
3οι Η. ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ - Μ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ με MINI 1275 του 1974 
4οι Δ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ - Α. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ με TOYOTA CELICA ST/TA 22 του 1973 
5οι Ι. ΣΟΥΣΗΣ - Θ. ΝΤΑΙΦΑΣ με BMW 628 Csi του 1984 
6οι Ι. ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ - Ε. ΘΩΔΟΥ με PEUGEOT 304 S CABRIO του 1973

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ:
 http://www.philpa.gr/images/%CE%93%CE%95%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97_CIRCUIT_2019.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου