Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ KARTODROMO! (CLASSIC MICROCARS, 5/6/2013)

Δείτε το Video της εκδήλωσης ΕΔΩ
ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ! Το Auto CLASSIC προσφέρει εντυπωσιακές φωτογραφίες απο την εκδήλωση σε όλους τους συμμετέχοντες με αρ. συμμετοχής 1 έως 40, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, σε υψηλή ανάλυση. Η λέσχη Classic Microcars θα έχει τις φωτογραφίες την Δευτέρα 10/6 στην απονομή, ή θα τις στείλει με e-mail στους ενδιαφερόμενους. Οι φωτογραφίες ανήκουν στο Auto Classic και στον Νίκο Παπανδρέου, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο  για ιδιωτική χρήση και όχι επαγγελματική (π.χ. διαφήμιση κτλ.). Σύντομα θα αναρτηθούν εδώ δείγματα φωτογραφιών (υπάρχουν 6-10 τουλάχιστον για κάθε συμμετοχή).

  
ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ CLASSIC MICROCARS "ΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ" ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ KARTODROMO. 

  Με μεγάλη συμμετοχή, πολύ καλό καιρό, αλλά και πλήρη απουσία θεατών (λόγω καθημερινής), έγινε την Τετάρτη το απόγευμα στο Kartodromo Αφιδνών η "Μαγιάτικη Επίδειξη Ιστορικών Αυτοκινήτων" της Classic Microcars, που ουσιαστικά πρόκειται για ένα "time trial", πάντα σύμφωνα με τους κανονισμούς FIVA, αφού η μ.ω.τ. των αυτοκινήτων είναι εξαιρετικά χαμηλή (πολύ χαμηλότερη ακόμα και από τα 50 χ.α.ω. της Regularity). Υπήρχαν όπως πάντα τρείς κατηγορίες, αυτή της Regularity (μόνο 7 αυτοκίνητα), της Super Sport Regularity (που ήταν και η πολυπληθέστερη), και τέλος η S που περιλαμβάνει επιλεγμένα μεταγενέστερα Ιστορικά αυτοκίνητα με μετατροπές, και έχει χωριστή κατάταξη καθώς και βαθμολογία.
  Η μεγάλη σε μήκος πίστα καρτ των Αφιδνών, έδωσε στους πιστούς φίλους της Classic Microcars την δυνατότητα για απολαυστική οδήγηση, μιά και τα αυτοκίνητα της Super Sport πραγματοποιούσαν 5+1 γύρους! Κάθε οδηγός ήταν μόνος του στην πίστα, και αυτό κόστισε αρκετά σε χρόνο, έτσι ώστε μαζί με ένα (μάλλον μη απαραίτητο) δεκάλεπτο διάλειμμα, υποχρέωσε τα 20 περίπου τελευταία αυτοκίνητα (δηλαδή, αρκετά Escort και όλη την κατηγορία S) να αγωνιστούν νύχτα υπό το φως των προβολέων. Αυτό που έμεινε όμως σε όλους, ήταν η απόλαυση της οδήγησης σε μιά πιό ανοιχτή πίστα απ' αυτή που χρησιμοποιούσε τα τελευταία χρόνια για τις εκδηλώσεις της η Classic Microcars, και έτσι η γενική απαίτηση  είναι να επαναληφθεί μιά τέτοια "επίδειξη" όσο πιό γρήγορα γίνεται και –γιατί όχι;– να προκηρύξει η Classic Microcars ένα "Κύπελλο Επιδείξεων" που θα μπορέσει να αντικαταστήσει/υποκαταστήσει το "Alfa Trofeo", για τα Ιστορικά αυτοκίνητα βεβαίως, που τόσο πολύ έχει λείψει σε όλους τα τελευταία χρόνια.
  Ένα πρόσθετο "πρόβλημα" που δημιούργησε- μόνο σε εμάς-  η καθυστέρηση ολοκλήρωσης της εκδήλωσης, ήταν ότι δεν είχαμε προβλέψει να έχουμε κατάλληλο εξοπλισμό για νυχτερινή βιντεοσκόπηση, κι έτσι από τα πλάνα του βίντεο που ακολουθεί λείπουν μερικά αυτοκίνητα της SS, καθώς και ολόκληρη η κατηγορία S (που έγινε στο σκοτάδι, με τους προβολείς της πίστας, και δυστυχώς δεν καταφέραμε να έχουμε εικόνα). Ζητούμε συγνώμη από τους οδηγούς γι' αυτό, παρ' ότι δεν αποτελεί δική μας ευθύνη ο... τακτικός ανά 24ωρο ερχομός της νύχτας, γιατί ξέρουμε πολύ καλά την απογοήτευση του να μην βλέπεις την δική σου προσπάθεια σε ένα τέτοιο βίντεο. Είμαστε βέβαιοι ότι η Λέσχη σύντομα θα σηκώσει το δικό της βίντεο, οπότε οι... "αδικίες" θα αποκατασταθούν! Θυμίζουμε τελος ότι η απονομή θα γίνει στα εντευκτήρια της Microcars την Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 21.00.

  Δείτε το Video της εκδήλωσης ΕΔΩ.



3 σχόλια:

  1. I drop a leave a response whenever I especially enjoy a post on a website or
    I have something to valuable to contribute to the conversation.
    It is triggered by the passion communicated in the article I
    looked at. And on this post "ΔEΙΤE EΔΩ ΤΟ VIDEO AΠΟ ΤΗΝ EΠΙΔEΙΞΗ ΙΣΤΟΡΙKΩΝ AΥΤΟKΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ KARTODROMO! (CLASSIC MICROCARS, 5/6/2013)".
    I was actually excited enough to drop a comment ;) I actually do have a few questions for
    you if you do not mind. Is it simply me or do some of the
    comments look as if they are left by brain dead individuals?
    :-P And, if you are posting at additional online sites,
    I'd like to keep up with you. Would you make a list the complete urls of all your social sites like your twitter feed, Facebook page or linkedin profile?

    Here is my website - selling a car in massachusetts :: http://www.nano-edu.ulsu.ru/w/index.php/%D0%A3%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8%D0%BA:NolaHolco ::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ,ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ 'H ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ TO ALFA TROFEO ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ALFA ROMEO CLUB .ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ .
    ΣΤΙΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 2ος ΑΓΩΝΑΣ ALFA TROFEO 2013 ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ
    ΕΝΑΡΞΗ 09.00- ΔΥΣΗ ΗΛΙΟΥ.
    ΚΟΣΤΟΣ : 50ευρω ,το οποιο μπορει να μειωθει αναλογα τον αριθμο σ/χων.

    ΚΑΡΙΠΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Ι.Α.R.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οταν το ALFACLUB εκανε trofeo οι αλλοι ακομη δεν ειχαν βγει απο το αυγο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή