Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ" ΣΤΟ ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ CLASSIC MICROCARS, ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10/6 ΣΤΙΣ 21:00

  Οι φωτογραφίες είναι ιδιοκτησία του Auto Classic και του Νίκου Παπανδρέου. Διατίθενται δωρεάν για ιδιωτική/ προσωπική χρήση και όχι για επαγγελματική  ή εμπορική (π.χ. διαφημίσεις, προσπέκτους κτλ) άνευ αδείας.
 Υπάρχουν αρκετές διαφορετικές φωτογραφίες από κάθε συμμετοχή απο το Νο 2 έως το Νο 38.
 Την Δευτέρα το βράδυ στις 21:00 στην απονομή στα εντευκτήρια της Λέσχης (Μελενίκου 21), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις πάρουν σε ψηφιακή μορφή έχοντας μαζί τους  ένα USB, ή να τις στείλει η Λέσχη στο e-mail τους.
 Από την επόμενη εκδήλωση  Ιστορικών  Λεσχών Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ σε πίστα  (κανονική, π.χ. Μέγαρα, ή καρτ, ΕΚΤΟΣ Τατοϊου), το περιοδικό Auto Classic θα προσφέρει εντελώς δωρεάν, πάντα και μόνο μέσω του οργανωτή, επαγγελματικές φωτογραφίες σε CD για όλους τους συμμετέχοντες ( το ίδιο και σε επιλεγμένα rally regularity).
  Ο λόγος αυτής της προσφοράς μας, είναι η προσπάθεια ενίσχυσης όσων Λεσχών Ιστορικών Αυτοκινήτων προσπαθούν με κάθε τρόπο να συμπιέσουν το κόστος των εκδηλώσεών τους, κάποιες φορές δε ακόμα και με οικονομική ζημιά.
 Πρόκειται λοιπόν για μια πρόσθετη παροχή προς τους συμμετέχοντες, κάποιοι εκ των οποίων (και εμείς ανάμεσά τους, δεν είναι ντροπή), ίσως να δυσκολεύονται ακόμα και για τις βενζίνες της κάθε εκδήλωσης, αυτή την εποχή. Και ως εκ τούτου δεν είναι καθόλου σωστό το να "πιέζονται" οι συμμετέχοντες να πληρώνουν μετά τον κάθε αγώνα περισσότερα χρήματα για...φωτογραφίες, απ' όσα έδωσαν για την συμμετοχή στην Λέσχη που τα έφερε πέρα με τα δόντια για να στήσει την εκδήλωση! Ας κάνει λοιπόν ο καθένας ό,τι μπορεί για να μείνει "ζωντανό" το όμορφο σπορ μας, και όταν τα οικονομικά φτιάξουν, εδώ είμαστε πάλι να ξοδεύουμε! Δ.Π.































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου