Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΜΕ 45 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΚΚΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ "5ο NAFPLIO- MOREAS HISTORIC RALLY" TOY AC3.

  Oι αριθμοί, τουλάχιστον, ευημερούν: 54 οι συμμετοχές για το απογευματινό σπριντ της Microcars, περί τις...200 αναμένονται στο Τατόι της ΦΙΛΠΑ (παρά το "τσουχτερό" εκατόευρο για τους πέντε γύρους της Regularity), και με 45 πληρώματα εκκινεί το διήμερο Nafplio-Moreas Historic Rally του υπερδραστήριου Ac3 (παρατήρηση: Η συμμετοχή είναι 110 Ευρώ και περιλαμβάνει διανυκτέρευση δύο ατόμων με πρωινό, καθώς και γεύμα).
  Είναι γνωστό ότι οι διοργανώσεις του Ac3 χαρακτηρίζονται απο άψογο υλικό σε επίπεδο road book αλλά και ακρίβειας ως προς τις διαδρομές, τα ωράρια, τους χρόνους κτλ. Αυτό ακριβώς έχει δημιουργήσει την άριστη φήμη της Λέσχης,  που προσελκύει πάντα μεγάλα και δυνατά ονόματα της Ελληνικής Regularity. Ετσι, στον αγώνα συμμετέχουν τρείς Πρωταθλητές Ελλάδος, οι κ.κ. Ι. Κατσαούνης, Γ.Κίκκιζας (ως συνοδηγός του Μ. Λυκάκη - τους ενώνουν τα...Escort!) και Π. Αντωνόπουλος, μεταξύ πολλών διακεκριμένων ονομάτων, όπως αυτά των κ.κ. Βάλληνδα, Παλαβίδη, Καρούμπα, Κονταράτου, Λάμαρη κ.α., χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα περισσότερο από το ότι οι προαναφερόμενοι έχουν πλουσιότερο ιστορικό επιτυχιών από τους άλλους, επίσης αξιολογότατους, συμμετέχοντες ( εκ των οποίων, 21 συνολικά είναι μέλη της διοργανώτριας Λέσχης).
  Σε όλα τα πληρώματα ευχές για ένα απολαυστικό Σαββατοκύριακο, και στη Λέσχη τις ευχαριστίες μας για την τιμητική πρόσκληση που μας απηύθυνε, την οποία και θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε οπωσδήποτε την επόμενη φορά. Περισσότερα, την Κυριακή το απόγευμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου