Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 5.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ (ΑΦΙΔΝΕΣ) Ο ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ CLASSIC MICROCARS, ΜΕ 54 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!

  Με 54 συμμετοχές, εκ των οποίων μόνο οι 7 είναι regularity και όλες οι άλλες (47!) Supersport Regularity, γίνεται σήμερα Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 5.00 το απόγευμα η "Μαγιάτικη Επίδειξη" της Classic Microcars. Ανάμεσα στις συμμετοχές βλέπουμε πολλά Sporting Ιστορικά με γνωστούς οδηγούς της κατηγορίας Sporting, οι οποίοι προφανώς "προπονούνται" εν' όψει της Ανάβασης Ριτσώνας ή του Σιρκουΐ Τατοΐου, που και τα δύο γίνονται στις 16 Ιουνίου (την άλλη Κυριακή), και μέχρι στιγμής κανείς δεν ξέρει ποιός θα πάει πού. Και θα πρέπει να περιμένουμε την λήξη των συμμετοχών στο τέλος της εβδομάδος για να δούμε ποιά εκδήλωση θα αποφασίσουν να στηρίξουν οι οδηγοί Ιστορικών Sporting (και βεβαίως ο Σύνδεσμός τους, ΣΟΑΙΣΤΑ). 
  Όσοι θέλουν λοιπόν να δουν όμορφα και γρήγορα αγωνιστικά Ιστορικά αυτοκίνητα εν δράσει ας σπεύσουν μετά τις 5.00 το απόγευμα στην πίστα καρτ Αφιδνών. Η είσοδος (απ' ότι γνωρίζουμε) είναι ελεύθερη.

Για τις συμμετοχές,πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου