Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

21 ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤIΣ 86 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

 Όπως ήταν αναμενόμενο, το χαμηλό κόστος συμμετοχής και η πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή εντός του αεροδρομίου που μοιάζει περισσότερο σαν "σιρκουί πόλης" και γίνεται κυριολεκτικά ΜΕΣΑ στην Αθήνα, αντάμοιψαν τους διοργανωτές με 86 συμμετοχές, από τις οποίες το...20% είναι Ιστορικά αυτοκίνητα! Ας σταθεί αυτό το γεγονός αρκετό για να σταματήσουν τις υβριστικές επιθέσεις τους εναντίον των ιστορικών και κλασσικών αυτοκινήτων όσοι τα "εχθρεύονται" γιατί θεωρούν ότι...κόβουν πελάτες απο τον επισκευαστικό-βελτιωτικό  κλάδο των αγώνων. Γιατί υπάρχει και η πλευρά των οργανωτών: Σε μια τόσο ακριβή και δύσκολη διοργάνωση σαν αυτή της δημιουργίας διαδρομής ράλλυ μήκους 10χλμ. σε μια μισθωμένη, έρημη μεν-ημιαστική δε, περιοχή, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ οι πολλές συμμετοχές, και για τα παράβολα αλλά και για προσέλκυση θεατών (για πρώτη φορά απο καταβολής ραλλύ και ράλλυ σπριντ στην Ελλάδα θα υπάρχει εισιτήριο εισόδου). Άλλο λοιπόν είναι να έχεις 65 συμμετοχές κι άλλο 86, με ιστορικές Porsche και Escort ανάμεσά τους! 
 Είναι αλήθεια ότι πολλά μεγάλα ονόματα από τον κόσμο των Ράλλυ αλλά και των ασφάλτινων σπριντ (ΚΑΙ των Αναβάσεων) δεν έδωσαν το παρόν στον αγώνα, που επαναλαμβάνουμε ότι έχει πολλά θετικά στοιχεία με κύριο αυτό της μεγάλης προβολής των συμμετεχόντων. Η ομάδα των διοργανωτριών Λεσχών μέχρι στιγμής επικεντρώνεται στο πιο δύσκολο τμήμα, δηλαδή στην χάραξη και στην ασφαλή οριοθέτηση της διαδρομής, παρουσιάζοντας πολλά κενά και ελλείψεις στην επικοινωνία με το κοινό αγωνιζομένων και θεατών. Ακόμα και οι συμμετοχές ανακοινώθηκαν Πέμπτη βράδυ (έληξαν την Δευτέρα, με παράταση την Τρίτη λόγω εορτής), υπάρχει όμως μια γενικευμένη ανοχή και "περίοδο χάριτος" από κάθε πλευρά. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά αύριο Σάββατο στις αναγνωρίσεις, μια και θα είναι η πρόβα του αγώνα: Αν οι αναγνωρίσεις λήξουν καλώς, τότε όλα θα πάνε καλά και την Κυριακή.
 Επ' αυτού, απευθύνουμε έκκληση: α) Στους οδηγούς, που πρέπει να είναι προσεκτικοί, να υπακούουν απόλυτα και άμεσα στις οδηγίες της οργάνωσης και να δείξουν κατανόηση γιατί για πρώτη φορά γίνεται μια τέτοια προσπάθεια, και β) Στους θεατές, οι οποίοι δεν θα πρέπει να μετακινούνται ΟΥΤΕ ΕΚΑΤΟΣΤΟ απο τα σημεία που έχουν προβλεφθεί για ασφαλή παρακολούθηση του αγώνα.

 ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ...
 ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣTO FACEBOOK ATHENS RALLY SPRINT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου