Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

RALLY SPRINT ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΟΣ: ΤΕΛΙΚΑ, 10 ΙΣΤΟΡΙΚΑ "ΕΣΩΣΑΝ" ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  Κάτι η απόσταση, κάτι το οικονομικό, κάτι η ταύτιση της ημερομηνίας με τον αγώνα Ταχύτητας στα Μέγαρα, και τα Ιστορικά αυτοκίνητα δεν τίμησαν όσο θα έπρεπε την προσπάθεια της Α.Λ. Πτολεμαΐδος για έναν ευχάριστο και "γρήγορο" αγώνα, που συν τοις άλλοις μετρούσε για το Πρωτάθλημα Ραλλύ Ιστορικών 2011. Ας μην παραπονεθεί λοιπόν κανείς, εάν για το 2012 (που οι αγώνες θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι λιγότεροι), η ΟΜΑΕ-ΕΘΕΠΑ προκηρύξει κάποιο Κύπελλο Ιστορικών Ραλλύ με 4-5 αγώνες, αντί των... 13 Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων και των 7 αγώνων που είχαν προκηρυχθεί για φέτος.
  Την περασμένη Παρασκευή λοιπόν, στην λήξη των συμμετοχών είχαν δηλώσει μόλις 3 Ιστορικά. Δόθηκε παράταση για την Δευτέρα, και "ώ του θαύματος" τα Ιστορικά τριπλασιάστηκαν, φτάνοντας τις 10 συμμετοχές (σε σύνολο 47). Ανάμεσά τους, οι Γιαμαλάκης-Σάμιος (Renault 5 Turbo) και οι Πίτσος-Καραπαπάζης (Toyota Celica), που διεκδικούν τον τίτλο από τους Καροτσιέρη-Κατάρα (οι οποίοι προηγούνται στη βαθμολογία με 63 βαθμούς έναντι 59 και 54 των άλλων δύο πληρωμάτων, αλλά απουσιάζουν από την Πτολεμαΐδα λόγω του ότι ο Α. Καροτσιέρης, πάντα με την 911 RS, θα βρίσκεται στα Μέγαρα αφού προηγείται και στο Πρωτάθλημα Ταχύτητος-Αναβάσεων). Επίσης, συμμετέχουν οι Γιοβάς-Γρηγοριάδης και Δάρας-Καραμουσάλης, που είχαν εντυπωσιάσει στο πρόσφατο "Ράλλυ Αχαιός".
  Οι συμμετοχές είναι οι: Οικονόμου-Δράκου (Mini), Χαλιώρης Μουζάκης (Mini), Καλύβας-Ψαρράκου (Toyota Starlet), Παπάζογλου-Μανιάτης (Alfasud), Γιοβάς-Γρηγοριάδης (Audi 80), Πόλιτο-Τσιφάκη (Datsun 510), Χρυσαφίδης-Κατσιώνας (Opel Ascona), Πίτσος-Καραπαπάζης (Toyota Celica), Γιαμαλάκης-Σάμιος (Renault 5 Turbo), Δάρας-Καραμουσάλης (BMW 2002)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου