Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

6ο RALLY ΕΡΜΗΣ 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011.

Για λόγους ανωτέρους της επιθυμίας μας εξαναγκαζόμαστε να ματαιώσουμε τον αγώνα sporting Regularity . Ο ΕΡΜΗΣ Regularity της Κυριακής θα ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ κανονικά .

Ο Πρόεδρος του Mercedes-Benz Owners Club
Ηλίας Νέγκας



ΣΗΜΕΙΩΣΗ AutoCLASSIC
  Το δελτίο Τύπου του Mercedes-Benz Owners Club συνεχίζεται με κατηγορίες και χαρακτηρισμούς προς αποδέκτες που δεν κατονομάζονται, καθώς και με προσωπική πολιτική. Όπως έχουμε εξ' αρχής ανακοινώσει, αλλά και αποδείξει στον ενάμιση χρόνο ύπαρξης του blog του AutoCLASSIC, δεν δημοσιεύουμε κανενός τύπου και είδους συκοφαντικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς, από οπουδήποτε κι αν προέρχονται, προς οποιονδήποτε κι αν απευθύνονται. Οι λόγοι βεβαίως δεν έχουν να κάνουν με την ορθότητα ή μη των απόψεων (και των κατηγοριών) που συχνά αλληλοεκτοξεύονται ανάμεσα σε παράγοντες του χώρου (ιδίως σε χαλεπούς καιρούς σαν αυτούς που περνάμε), αλλά με την προσπάθειά μας να διατηρηθεί ένα επίπεδο στο blog μας, επίπεδο που δυστυχώς δεν υπάρχει πάντα στον δημόσιο διάλογο. Σαν AutoCLASSIC, και λόγω της πολυετούς εμπλοκής μας με το σπορ αλλά και της δημοσιογραφικής μας ιδιότητας, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με πολύ μεγάλη ακρίβεια τους λόγους, τις αιτίες και τις αιτιάσεις που οδηγούν σε δημόσιες αντιπαραθέσεις, και προσπαθούμε να δίνουμε τις εξηγήσεις και την πραγματική διάσταση των γεγονότων μέσα από τις αναρτήσεις μας (και όχι συμμετέχοντας σε fora ιδιωτών). Βεβαίως, όποιος θέλει να παρέμβει στο blog AutoCLASSIC εκφράζοντας την άποψή του, την διαφωνία του, ή την ερώτησή του στις αναρτήσεις μας, μπορεί να το κάνει με ένα κλικ πάνω στην ανάρτηση, οπότε γράφονται και εμφανίζονται τα σχόλια μετά το τέλος της. Δυστυχώς, αυτά τα σχόλια επισκεπτών είναι μέχρι στιγμής ελάχιστα, μιά και  ο καθένας φαίνεται ότι προτιμά να εκθέτει τις απόψεις του στο δικό του χώρο, χωρίς αντίλογο ή σχολιασμό.
  Επί του θέματος της ακύρωσης της ανάβασης του Sporting Regularity στο Ράλλυ Ερμής, αλλά και των γενικών εξελίξεων που πρόκειται να έχει η υπόθεση Regularity-Sporting Regularity-Sporting το 2012 με την νέα ΕΘΕΠΑ της ΟΜΑΕ και την Επιτροπή Ιστορικού, θα αναφερθούμε αναλυτικά σε προσεχή ανάρτηση.
  Παρακαλούμε διαβάστε ολόκληρο το δελτίο Τύπου-Έκτακτη ανακοίνωση του Mercedes-Benz Owners Club και του Προέδρου του κ. Ηλία Νέγκα πατώντας ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου