Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ITALIAN CLASSIC REGULARITY- 3/10

To Lancia Club Hellas σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνα διοργάνωσε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου τον αγώνα ''Italian Classic Regularity''. Με αφετηρία την πλατεία που βρίσκεται στο τέρμα της οδού Ολυμπιονικών στην Πολιτεία συγκεντρώθηκαν τριανταδύο οχήματα εκ των οποίων τρία ήταν εκθέματα ,ενώ εικοσιεννέα με το πέρας του Τεχνικού Ελέγχου , όπως ορίζει ο κανονισμός της FIVA, εκκίνησαν ώρα 10:30 με προορισμό τον Σχοινιά Μαραθώνος. 


Στην εκκίνηση παραβρέθηκαν ως εκπρόσωποι της ΦΙΛΠΑ:ο κύριος Βερναρδάκης (Πρόεδρος ΦΙΛΠΑ),ο κύριος Ευστράτιος Βαμβακίδης Επίτιμος Πρόεδρος της ΦΙΛΠΑ και της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ,καθώς και ο κύριος Ζεκάκος πρώην Πρόεδρος της ΦΙΛΠΑ,της FIVA και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου. 
Κατά την διάρκεια του αγώνα πραγματοποιήθηκαν 2 ειδικές δοκιμασίες ακριβείας. Νικητές Γενικής Κατάταξης αναδείχθηκαν οι: 1) Κοζανίτης Νικόλαος – Κοζανίτη Μαριτίνα / MERCEDES BENZ 450 SL toy 1974με 4 β.π. 2) Καρπατσέλης Δημήτριος – Παραβάντης Γεώργιος / WOLSELEY 16/60 του 1966 με 7 β.π. 3) Λιβέρης Γεώργιος / Λιβέρης Διονύσιος / Alfa Romeo Giulia 1.6 του 1972 με 10 β.π. 


Η απονομή των επάθλων στους νικητές του αγώνα έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων της ταβέρνας ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ παρουσία ΤΟΥ Προεδρου της E.O.ΦΙΛΠΑ κυρίου Βερναρδάκη (Πρόεδρος ΦΙΛΠΑ), Ευστράτιου Βαμβακίδη Επιτίμου Προέδρου της ΦΙΛΠΑ και της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ,καθώς και του κυρίου Ζεκάκου πρώην Προέδρου της ΦΙΛΠΑ και του Διοικητικού Συμβουλίου του Lancia Club Hellas. 


Το «1ο Italian Classic» ολοκληρώθηκε με την υποστήριξη και φιλοξενία των Δημοτικών αυτοδιοικήσεων Κηφισσιας – Μαραθώνος.. Επίσης ευχαριστούμε πολύ το Star Chanel, περιοδικό AutoClassic,ως χορηγούς επικοινώνίας για την κάλυψη της εδηλώσεως,τον χορηγό μας τη Wurth ,καθώς και όλες τις Αστυνομικές διευθύνσεις των περιοχών που επισκεφθήκαμε για την βοήθεια τους. 


Χορηγός επικοινωνίας : STAR Chanell , Περιοδικό "Auto Classic"


Ευχαριστούμε θερμά τον χορηγό της εκδηλώσεως: 
Tον ειδικό της τεχνικής συναρμολόγησης WURTH, το STAR Chanell που κάλυψε τηλεοπτικά την εκδήλωση, Περιοδικό Auto Classic το Δήμο Μαραθώνα για την πολύτιμη συνεργασία του για την πραγματοποίηση της εκδηλώσεως. 


Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα του Αγώνος παρατίθενται σε μορφή αρχείου PDF,και περιλαμβάνουν την ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ,καθώς και τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ του ITALIAN CLASSIC RALLY. 


Μπορείτε να τυπώσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο τα
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕΩΣ ITALIAN CLASSIC RALLY, www.lanciaclub.gr


Μπορείτε να τυπώσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο τα 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ITALIAN CLASSIC RALLY, www.lanciaclub.gr


Ραντεβού λοιπόν, όλοι στις επόμενες εκδηλώσεις του 
Lancia Club Hellas. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου