Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΦΙΛΠΑ - 7ο CONCOURS D’ ELEGANCE 17/10/2010

Τη Κυριακή  17 Οκτωβρίου 2010 η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει με την υποστήριξη της Eurobank Private Banking στη Μαρίνα ΦΛΟΙΣΒΟΥ την εκδήλωση «ΦΙΛΠΑ – 7ο CONCOURS D’ ELEGANCE 2010» σε συνεργασία με τον «Σύλλογο Διατηρήσεως Ιστορικών Οχημάτων» και την «Ελληνική Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας». 
Δεκάδες παλαιά αυτοκίνητα, στρατιωτικά οχήματα και μοτοσικλέτες, χαρακτηριστικά δείγματα της ιστορίας της αυτοκίνησης, θα βρίσκονται στη Μαρίνα Φλοίσβου από τις 9:00 μέχρι και τις 16:00 το μεσημέρι. 
Τα οχήματα θα βραβευθούν α) από τους επίσημους επισκέπτες του Private Banking της Eurobank EFG ανάλογα με την σχεδιαστική ομορφιά και την κομψότητά τους και β) από την επιτροπή ανάλογα με το επίπεδο αποκατάστασης,  την ποιότητα τόσο της συντήρησης που έχει υποστεί κάθε όχημα ξεχωριστά, καθώς και  των εργασιών για την πλήρη αποκατάστασή του. Η επιτροπή που θα δώσει τα βραβεία αυτά θα αποτελείται τόσο από Έλληνες κριτές - Μέλη της ΦΙΛΠΑ - όσο και από κριτές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας FIVA. 
Με την υποστήριξη του Private Banking της Eurobank EFG δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν την ιστορία της αυτοκίνησης στο πλαίσιο αυτής της  καθιερωμένης πλέον φθινοπωρινής εκδήλωσης, όπου θα εκτεθούν ξεχωριστά και σπάνια παλαιά οχήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου