Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

32ο ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΙΣ 30-31/10

Επίσης (και) "Ιστορικό" και το Ράλλυ Κρήτης, του οποίου οι συμμετοχές λήγουν την Τετάρτη 20/10. Όσοι πιστοί, προλαβαίνουν να δηλώσουν! Λεπτομέρειες στο δελτίο Τύπου του Α.Ο.Κ.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 32ου Rally Κρήτης, το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Οκτωβρίου, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. 
Τον αγώνα διοργανώνουν ο Αγωνιστικός Όμιλος Κρήτης (Α.Ο.Κ.) και ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Ηρακλείου (Δ.Α.Ο.Η.) και σύμφωνα με τους οργανωτές θα είναι σχεδιαστικά, το καλύτερο Rally Κρήτης των τελευταίων χρόνων. 
Ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός και με πολλές συμμετοχές, αφού μετά από απουσία αρκετών χρόνων, επανήλθε στο ημερολόγιο του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου, ενώ ταυτόχρονα προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστορικών αυτοκινήτων και στο Παγκρήτιο Κύπελλο Rally Sprint. 
Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση και την Κυριακή 31 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι οχτώ ειδικές διαδρομές (τέσσερις επαναλαμβανόμενες) συνολικού μήκους 70 χιλιομέτρων, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα δεν ξεπερνά τα 290 χιλιόμετρα. 
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στις 22:00 το βράδυ. Ο Α.Ο.Κ. παρέχει στις εκτός Κρήτης συμμετοχές 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την “SuperFast Ferris” και δύο δωρεάν διανυκτερεύσεις σε κάθε πλήρωμα, ενώ έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές για τη διαμονή και των υπόλοιπων μελών των ομάδων. 
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977 398000 και 6944 525052 ή με email στο aokritis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου