Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ «AUTO CLASSIC», ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ)

  Πολλοί αναγνώστες του Auto CLASSIC μας ενημερώνουν ότι δεν βρίσκουν το νέο τεύχος σε κεντρικά περίπτερα γνωστών περιοχών των Αθηνών, όπως το Παλαιό Φάληρο, η Πεύκη, η Νέα Ερυθραία, η Νέα Ιωνία κτλ. Δυστυχώς, οι ανεξάρτητοι «εφημεριδοπώλες» που κάνουν την διανομή (δηλαδή τους «μεσάζοντες») μεταξύ Πρακτορείου και περιπτέρων, άλλοτε είναι συνεπείς και καλοί στη δουλειά τους, κι άλλοτε όχι. Έτσι, ο ένας εφοδιάζει με αρκετά τεύχη τα περίπτερα της περιοχής του, ενώ ο άλλος πηγαίνει μόνο ένα τεύχος σε κάθε περίπτερο, ή δεν το μοιράζει καθόλου! Προσπαθούμε, σε συνεργασία με το Πρακτορείο ΑΡΓΟΣ Α.Ε. να ελέγξουμε το θέμα, και είναι πραγματικά κρίμα το ότι δεν υπάρχει τρόπος εναλλακτικής διανομής στα περιοδικά (όπως έγινε π.χ. με τις πατάτες Νευροκοπίου που τσάκισαν τους μεσάζοντες!) για να μείνουν χωρίς εισόδημα οι τελευταίοι αυτοί εκπρόσωποι των «κλειστών επαγγελμάτων», που παίζουν με τη δουλειά και το μέλλον μας, μοιράζοντας το περιοδικό μας (και πολλά άλλα έντυπα) όπου θέλουν, όποτε θέλουν και ΑΝ θέλουν.
  Ζητάμε συγνώμη λοιπόν από τους φίλους μας, αλλά πρέπει να ψάξετε λίγο παραπάνω, ή να μας ενημερώσετε για την έλλειψη του περιοδικού, ώστε να το στείλουμε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου