Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

OI TΡΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΜΗΝΩΝ: ΤΑΤΟΪ, 43ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΠΑ, ΚΑΙ CARRERA 24 ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ Σ.Ι.Σ.Α.

 Στις 7 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται το 3ο Σιρκουϊ Τατόϊ από την ΦΙΛΠΑ, ένας αγώνας "ταχύτητος" (στα πλαίσια των κανονισμών της FIVA) και regularity Ιστορικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλεττών, με ελεύθερη είσοδο για τους θεατές. Επαναλαμβάνουμε εδώ κάτι που θα ακούσετε πολλές φορές στη συνέχεια, ότι δηλαδή αυτή η εκδήλωση είναι περισσότερο μια "συγκέντρωση - γιορτή Ιστορικών οχημάτων" παρά αγώνας, αλλά αυτό θα πρέπει πρώτα να το κατανοήσουν μερικοί εκ των συμμετεχόντων στην κατηγορία super classic.
 Και πάλι η ΦΙΛΠΑ στις 25-28 Σεπτεμβρίου διοργανώνει την 43η (!) έκδοση του Διεθνούς Ράλλυ, αυτή τη φορά με επίκεντρο το Καρπενήσι και βλέψεις για αρκετές διεθνείς συμμετοχές.
 Και η τριπλέττα των πιο σημαντικών Ιστορικών εκδηλώσεων του φθινοπώρου κλείνει με το 24 Ωρες Ελλάδα του Σ.Ι.Σ.Α. που θα γίνει στις 18-19 Οκτωβρίου σε Πελοπόννησο και Στερεά (σε έναν πραγματικά εμπνευσμένο σχεδιασμό), και επίσης φιλοδοξεί να έχει συμμετοχές απο το εξωτερικό.

 Οι αγώνες αυτοί, εντελώς διαφορετικού τύπου και φιλοσοφίας, δεν είναι ιδιαίτερα "οικονομικοί" ούτε και "εύκολοι". Αποτελούν όμως ό,τι καλύτερο μετά/μαζί (με) το Ιστορικό Ακρόπολις (το οποίο έχει βεβαίως μοναδική και εκτός συναγωνισμού φήμη), και ακριβώς επειδή οι οργανωτές κάνουν το παν για να αναβαθμίσουν αυτές τις κορυφαίες εκδηλώσεις τους, συνιστούμε στους φίλους των Ιστορικών να συμμετάσχουν, σίγουροι ότι θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι. Επί του παρόντος, διακοπές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου