Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΕΛΚΑ: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί διοργανώνεται από το παράρτημα Ε.Λ.Κ.Α. Αιγίου ημερήσια εκδρομή στο Αίγιο με τα συμβατικά αυτοκίνητά μας.
  Σκοπός της εξόρμησης είναι μιά βόλτα στο κέντρο της πόλης και η γνωριμία με φίλους και καινούρια μέλη της λέσχης. Θα ακολουθήσει μεσημεριανή διασκέδαση με ποτό και φαγητό στο μεζεδοπωλείο "Ορέστης".
  Στην εκδήλωση αυτή θα ήταν θεμιτή μιά συνάντηση όλων των λεσχών ώστε να κλείσει το έτος αρμονικά διασκεδάζοντας και βοηθώντας παράλληλα και κάποιους συνανθρώπους μας.
  Η τιμή συμμετοχής ορίζεται στο ποσό των 15 Ευρώ (περιλαμβάνει το γεύμα και ποτό), το οποίο με όλη μας την ψυχή και το πνεύμα της ομαδικότητας που διακρίνει κάθε λέσχη, θα το διαθέσουμε στο ειδικό κέντρο αποκατάστασης και μέριμνας ατόμων με ειδικές ανάγκες "ΕΚΑΜΕ ΑΜΕΑ" Αιγίου.
  Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως!
  Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου το βράδυ στο 26910 20658 και 6975 512570 (κ. Γιώργος Τυράννης). Για την ασφάλειά σας στο οδικό δίκτυο φοράτε ζώνες ασφαλείας και προσαρμόζετε την ταχύτητά σας. Καλή διαδρομή και καλή αντάμωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου