Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΦΙΛΠΑ: 25ο ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ 8-9/12 (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

 Η εκκίνηση του αγώνα έγινε από τα Goody’s του Αγ. Στεφάνου το πρωινό του Σαββάτου 8ης Δεκεμβρίου. Τα πληρώματα απόλαυσαν ζεστό καφέ και χάρηκαν τον θαυμάσιο καιρό στο προαύλιο μέχρι και τις 10:00 που ξεκίνησε το πρώτο όχημα.   Με κατεύθυνση προς Καπανδρίτι μέσω παλαιάς Εθνικής οδού και διαμέσου Κάλαμου, Ωρωπού, Δήλεσι και Ριτσώνας, έφτασαν στο Λευκαντί Χαλκίδος για ανασυγκρότηση και γεύμα. Η ημέρα θύμιζε όλο και πιο πολύ χειμώνα, η θάλασσα λόγο της συννεφιάς γινόταν μελαγχολική βάζοντας έτσι τα πληρώματα σε διάθεση του Χειμερινού ράλι. Μετά από πέντε ειδικές διαδρομές ακριβείας τερμάτισαν στο ξενοδοχείο «Holidays in Evia». Το βράδυ του Σαββάτου μετά το καθιερωμένο δείπνο τα πληρώματα απόλαυσαν το ποτό τους με ζωντανή μουσική και αμείωτο κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 
  Την Κυριακή, 2η ημέρα του αγώνα, τα αυτοκίνητα εκκίνησαν από το ξενοδοχείο κατευθυνόμενα προς Αθήνα με πέντε ακόμα Ειδικές Διαδρομές Ακριβείας ενώ μία από αυτές αφορούσε την ανάβαση της θρυλικής Ριτσώνας. 
  Ο τερματισμός έγινε στο Γέρακα, μπροστά από το κτίριο της ΦΙΛΠΑ το μεσημέρι της Κυριακής όπου προσφέρθηκαν στα πληρώματα και την οργάνωση Χριστουγεννιάτικα γλυκά και ποτό. Μετά από σχολαστικό έλεγχο των αποτελεσμάτων, νικητές της Γενικής Κατάταξης ανεδείχθησαν οι εξής: 

1οι Κεχαγιόγλου Χαράλαμπος-Κεχαγιόγλου Πέτρος με AUSTIN A55 1/2 TON του 1957 και 40 β. ποινής

2οι Βάλληνδας Γεώργιος-Βάλληνδα Φωτεινή με MERCEDES BENZ 220B του 1961 και 46 β. ποινής 

3οι Φίλης Κίμων - Κοτσαρίδης Δημήτρης με TOYOTA CELICA του 1972 και 47 β. ποινής1 σχόλιο: