Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

EΠΕΙΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ "ΑΣΟΒΑΡΟΥΣ" ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, Η ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ: ΠΡΩΤΟΝ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ, ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΗΣΕΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΣΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ! ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ "ΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ"!).


4 σχόλια:

  1. "Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά και στο Χρισσό κριάρια
    και στης Μαρίτσας την ποδιά σφάζονται παληκάρια
    Μαρίτσα Πενταγιώτισσα, μωρή δασκαλοπούλα, εσύ τα ΄καμες ούλα!".(Δημοτικό άσμα).

    Είναι δυνατόν για αυτά τα μάτια της να μην σφάζονται τα παλικάρια;;(αντώνης και βαγγέλας;;;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το «χειρότερο» ευτράπελο της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε συνέβη στην Ήπειρο!
    Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας epiruspost.gr, υποψήφιος βουλευτής μπέρδεψε τις δηλώσεις και συνειδητοποίησε τελικά ότι θα είναι υποψήφιος με άλλο κόμμα, απ' αυτό που πραγματικά ήθελε!
    Όλα ξεκίνησαν από το άγχος να «κλείσει» το ψηφοδέλτιο...
    Από τη μία αυτή η αγωνία και από την άλλη το... αλαλούμ με τις μεταγραφές και μεταπηδήσεις τοπικών στελεχών από κόμμα σε κόμμα, το... αναπάντεχο δεν άργησε να συμβεί.
    Ενώ το βράδυ ο υποψήφιος πίστευε ότι η δήλωση που είχε υπογράψει αφορούσε τη ΔΗΜΑΡ, το πρωί κατάλαβε ότι η δήλωση ήταν τελικά για το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου!
    Τώρα, τρέχει να διορθώσει το λάθος του για να μη βρεθεί στη Βουλή – αν εκλεγεί – σε λάθος κόμμα!

    ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aχχχχ... Για δείτε την προηγούμενη ανάρτηση που συγκέντρωσε 48 (σαράντα οκτώ) σχόλια για τις ενστάσεις και τα κυβικά των Ιστορικών, και θα καταλάβετε ότι ακριβώς επειδή δεν μας ενδιαφέρουν τα πολιτικά αλλά η δουλειά, το κέφι και το χόμπυ μας, το πήραν χαμπάρι --προ πολλού- οι επιτήδειοι και μας "μπιπ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμμετείχα και στην προηγούμενη ανάρτηση
    Ανώνυμος26 Δεκεμβρίου 2014 - 6:56 π.μ.

    Όταν όμως αφιερώνετε στους αναγνώστες σας ,την φωτογραφία για να μας θυμίζει ότι η πολιτική μπορεί να είναι και όμορφη (εκτός των άλλων κοσμητικών ),τότε ξέχασα το χόμπυ μας..και μου βγήκε το δημοτικό άσμα..
    Ζητώ συγνώμη για την παρεκτροπή!
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή