Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ...ΠΛΟΙΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ, ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ "ΤΥΧΑΙΑ" ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ. ΠΑΝΤΩΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΘΙΣΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΗΡΘΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΤΙΡΑ: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ (ΞΑΝΑ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ (ΞΑΝΑ)! ΠΑΕΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ! ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΟΥΝ, ΘΑ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ!!!


5 σχόλια:

  1. «Θα γράψουμε ιστορία, ξεκινάμε από την αρχή»
    ,«Οσοι δεν θέλουν να καταλάβουν μιλούν για διάσπαση, εμείς μιλάμε για λύτρωση και δημιουργική ρήξη με το κομματικό κατεστημένο», είπε ο Γιώργος Παπανδρέου

    ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ !!! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!!!ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΜΑΣ !!! ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι σαν να ξαναπηγαίνεις το αυτοκίνητό σου σε αποδεδειγμένα κακό μηχανικό...Σαν να μην σου έφτανε η πρώτη φορά που στο διέλυσε και τον πλήρωσες απο πάνω! Γιατί οι μηχανικοί, καλοί και κακοί, είναι επαγγελματίες και θα συνεχίσουν να δουλεύουν όσο έχουν πελάτες. Ετσι συμβαίνει και με τον τύπο. Κατέστρεψε τη χώρα με κακές επιλογές, έκανε περιουσία γυρνώντας τον κόσμο και δίνοντας διαλέξεις (κλεισμένες απο Αμερικάνικα κυρίως ιδρύματα) για το πως τα κατάφερε έτσι άσχημα, ταυτόχρονα πληρώνεται σαν βουλευτής υπάκουος αλλά απών επι δυόμιση χρόνια, άφησε χρέος δεκάδων εκαρτομμυρίων στο προηγούμενο κόμμα του, και τώρα πηγαίνει (μαζί με τους φίλους του) για άλλο κόμμα, με νέες βουλευτικές αποζημιώσεις και νέες χρηματοδοτήσεις απο το Κράτος. Επαγγελματίας άνεργος κρατικοδιίαιτος. Σαν κακός μηχανικός που θα συνεχίσει να καταστρέφει και να κονομάει απο τα σπασμένα μοτέρ, όσο βρίσκει πελάτες.

      Διαγραφή
  2. Πολύ πετυχημένο το (αυτοκινητιστικό )παράδειγμα σας και μάλιστα σε "κλασσικό" αυτοκίνητο όπως η χώρα μας! Τώρα θέλει να ξαναπροσπαθήσει στο ίδιο "σασί (κουφάρι) και μοτέρ¨ να το "φτιάξει" ,τώρα πλέον ξέρει τι φταίει "το κομματικό κατεστημένο"!
    Θα μου επιτρέψετε να συμπληρώσω ότι αύξησε την περιουσία του (ως πρωθυπουργός)με συνεταίρο το αδελφάκι του και επενδύοντας(έτσι γράφτηκε) σε ξένα founds (έχοντας ασφαλείς πληροφορίες)!
    Όσο υπάρχουν ευκολόπιστοι (ευγενικά το γράφω) θα υπάρχουν και κακοί μηχανικοί (εκμεταλλευτές).Ελπίζω να μην βρεθεί στη βουλή ,γιατί στη χώρα μας όλα είναι πιθανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται. Οταν ο Γεώργιος Παπανδρέου παππούς (αυτός που έδωσε την εντολή για πυρ στην αστυνομία στα Δεκεμβριανά, αλλά και εκ των βασικών υπευθύνων της δικτατορίας της 21ης Απριλίου λόγω της υψηλού ρίσκου κόντρας του με τον άπειρο Κωνσταντίνο) ρωτήθηκε για τον υιό του Ανδρέα, απάντησε το εξής: "Ο Ανδρέας λειτουργεί για την Ενωση Κέντρου σαν τα Μαθηματικά: Αφαιρεί φίλους, προσθέτει εχθρούς, πολλαπλασιάζει τα προβλήματα και διαιρεί το κόμμα"!
    Η μοιραία οικογένεια τελικά κατάφερε να καταστρέψει την Ελλάδα με μία, επίσης μοιραία, κίνηση του εγγονού: Δ.Ν.Τ.
    Ολα τα άλλα είναι για να γίνεται κουβέντα. Θυμίζω μόνο ότι μετά το Καστελλόριζο το καλοκαίρι του 2010 ο ΓΑΠ λύσσαξε στις διακοπές σε όλα τα νησιά, βάζοντας τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος να του κουβαλάνε το κανώ πάνω στα κεφάλια τους, όπως ακριβώς έκαναν οι μαύροι στην Αφρική του19ου αιώνα για τους λευκούς εξερευνητές. Και οι εφημερίδες του -επίσης "μοιραίου"- εκδοτικού συγκροτήματος Λαμπράκη δημοσίευαν γλοιώδη άρθρα με το που έμενε και τι έτρωγε ο πρωθυπουργός στα νησιά, πόσα μίλια κωπηλατούσε και άλλα τέτοια, τη στιγμή που η χώρα μας έπεφτε με χίλια σε γκρεμό χωρίς τέλος. Σιχαμένοι όλοι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται. Δυστυχώς............,
    Ειδικά για μας τους Έλληνες ,που έχουμε ασθενή μνήμη και ελλιπείς γνώσεις ιστορίας.
    Θα στείλουμε πάλι στη βουλή ασόβαρα, κομματικά,διαπλεκόμενα στρατιωτάκια (μερικά με κληρονομικά δικαιώματα βουλευτικής έδρας) που θέλουν να βολευτούν στο καλύτερο "μαγαζί " του δημοσίου με μισθό 5500 ευρώ + λοιπά =11.000 και θα βολέψουν και το σόι.... .. μαθητευόμενοι σωτήρες της χώρας ,,..

    Αφορισμοί

    Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα.
    Καρλ Μαρξ, 1818-1883, Γερμανός φιλόσοφος

    Ιδού το μάθημα που μας διδάσκει η ιστορία: Επανάληψη.
    Gertrude Stein, 1874-1946, Αμερικανίδα συγγραφέας

    Η Ιστορία, γενικά, το μόνο πράγμα που μας μαθαίνει είναι τι σημαίνει κακή διακυβέρνηση.
    Τόμας Τζέφερσον, 1749-1826, Αμερικανός πρόεδρος [1801-1809]


    ΑπάντησηΔιαγραφή