Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΩΛΗΘΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/1ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ CITROEN PONY-EΚΚΕΝΩΣΗ ΑΧΥΡΩΝΑ!

Καντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Επειδή όλα τα καλά τελειώνουν και η εποχή απαιτεί "συμμάζεμα", εγκαταλείπουμε έναν απο τους χώρους συγκέντρωσης tων projects για αναπαλαίωση που εχουμε συγκεντρώσει μεσα στα χρόνια (και μάλλον δεν θα πραγματοποιήσουμε) και πρέπει πρώτα και ΑΜΕΣΑ να φύγουν τα δύο Citroen Pony. To ένα είναι πλήρως λειτουργικό και το άλλο έχει καλό μοτέρ αλλά πρόβλημα κιβωτίου (έχει μείνει με τρίτη). Τα αυτοκίνητα είναι πλήρη και λειτουργούσαν όταν αποθηκεύθηκαν. Πωλούνται άνευ αριθμών, για ανταλλακτικά ή αναπαλαίωση, μόνο ζευγάρι, στην τιμή των 1200 Ευρώ ono (και τα δύο, εννοείται). Για πληροφορίες στο e-mail papandreou@live.com

H D Super μάλλον πάει σε φίλο για λόγους νοσταλγίας! Ενα Wolseley 15-60 σχετικά σπάνιο (το πρώτο μοντέλο της σειράς Farina 1958-1961) για ανταλλακτικά ή αναπαλαίωση, μόνο 750 Ε ono. Η P6 TC 2000 ήταν για πολλά χρόνια προσωπικό αυτοκίνητο και δεν πωλείται. Για το Fiat 124 πάσα προσφορά δεκτή. Εχει καμμένη φλάντζα επειδή δεν δούλεψε το βεντιλατέρ, και κατατεθειμένες πινακίδες.

ΕΠΩΛΗΘΗΣΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/1 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου