Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΤΩΡΑ ΤΟ «AUTO CLASSIC» ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

   Από την 1η Σεπτεμβρίου, όλοι οι αναγνώστες του περιοδικού «AUTO CLASSIC» αλλά και οι φίλοι των κλασσικών-Ιστορικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλεττών, θα μπορούν να μας επισκέπτονται στα νέα μας γραφεία και στο όμορφο κατάστημα που ετοιμάζουμε, όπου μπορείτε να προμηθευθείτε παλαιότερα τεύχη και ειδικές εκδόσεις, αλλά και να αγοράσετε ενδιαφέροντα (επιλεγμένα) αντικείμενα, memorabilia, δώρα, αφίσες και πίνακες, πάντα με θέμα τα αγαπημένα μας αυτοκίνητα όλων των εποχών!
   Τα νέα μας γραφεία-καταστήματα, όπου θα συγκεντρωθούν όλες μας οι εκδόσεις, βρίσκονται σε κεντρική λεωφόρο της περιοχής Μελισσίων, με εύκολη πρόσβαση από την Αττική οδό, την Λεωφόρο Κηφισίας ή την Λεωφόρο Πεντέλης.
   Στον ίδιο χώρο θα αναπτυχθούν οι διαφημιστικές μας υπηρεσίες, που αφορούν στον σχεδιασμό και παραγωγή κάθε είδους διαφημιστικών εντύπων, αφισών, μακετών, λογοτύπων κ.ά, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές (περιλαμβάνεται το προηγμένο δημιουργικό καθώς και οι φωτογραφήσεις).
   Τέλος, ανατπύσσουμε τις ιστοσελίδες, τα blogs και τις ψηφιακές εκδόσεις του Auto CLASSIC, παρέχοντας καθημερινή ενημέρωση στους αναγνώστες μας (και δωρεάν προβολή στο διαδίκτυο για όλους τους διαφημιζομένους στα έντυπά μας).
   Συγκεντρώστε λοιπόν τις ερωτήσεις σας, σημειώστε τα τεύχη που θέλετε να αγοράσετε, θυμηθείτε ότι υπάρχει τώρα ένας χώρος απ’ όπου θα μπορείτε να προμηθεύεστε πρωτότυπα διακοσμητικά, αναμνηστικά και δώρα γύρω από το κλασσικό αυτοκίνητο και μοτοσυκλέττα, και από 1η Σεπτεμβρίου θα σας περιμένουμε (απαραιτήτως με κέρασμα Ιταλικό καφέ).


   Η διεύθυνση των νέων καταστημάτων μας, θα ανακοινωθεί στις 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!

2 σχόλια:

  1. Να και ενα ευχαριστο νεο ! Σας ευχομαι απο καρδιας καθε επιτυχια στην πολυ ομορφη και εξυπνη προσπαθεια σας !


    Φιλικα
    Κυριακος Κουκακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία στη νέα αυτή προσπάθεια!

    Θα σας επισκεφτούμε μόλις είστε έτοιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή