Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

4η ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΣΗ – 2ο VINTAGE ANTIQUE CARS SHOW (ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άλλες δυο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για παλαιά κλασσικά και ιστορικά αυτοκίνητα διοργανώνει ο ΣΦΙΠΟΠ από τις 21 έως τις 29 Ιουλίου 2012.
Πλήθος συμμετοχών από ολόκληρο τον Νομό Ηλείας, αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας με υπέροχα, κλασσικά, αυτοκίνητα αλλά και μοτοσικλέτες με χρονολογίες κατασκευής από το 1932 μέχρι το 1984, όπως ALFA ROMEO, JAGUAR, FORD, MERCEDES, CHRYSLER, INNOCENTI, JEEP, VOLVO, LAND ROVER, BMW κ.α., θα προσφέρουν υπέροχο θέαμα στους θαυμαστές, των ιστορικών οχημάτων
2ο Vintage Antique Cars Show
Το 2ο Vintage Antique Cars Show  είναι μια στατική έκθεση κλασσικών οχημάτων και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο στάθμευσης της μαρίνας Κατακόλου και θα διαρκέσει από τις 21 έως τις 29 Ιουλίου 2012. Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι  δωρεάν.
 Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν Vintage happenings, καλλιστεία οχημάτων και πληρωμάτων και οι τυχεροί από το κοινό θα έχουν την χαρά να «βολτάρουν» με ένα Vintage όχημα της επιλογής τους.
Περιμένουμε όλους τους φίλους των κλασικών οχημάτων (και όχι μόνο) να επισκεφτούν το χώρο και να θαυμάσουν τα καλοσυντηρημένα οχήματα.
Ο ΣΦΙΠΟΠ ευχαριστεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου (και το Πρόεδρο του κ. Αποστολόπουλο Δημήτριο) για την παραχώρηση της Μαρίνας.

4η Μοναστηριακή Ανάβαση
Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιουλίου η εκκίνηση των ιστορικών αυτοκινήτων που θα λάβουν μέρος στην 4η Μοναστηριακή Ανάβαση.
Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος πιστοποιημένα οχήματα με ημερομηνία κατασκευής έως το 1984 σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα την χρονολογία τους και σε ξεχωριστή κατηγορία GT (που δεν προσμετρά στα αποτελέσματα) νεώτερης χρονολογίας (έως 1989) οχήματα κλασσικού ενδιαφέροντος κατόπιν εγκρίσεως από την τεχνική επιτροπή της εκδήλωσης.
Ο αγώνας θα περάσει από τα χωριά γύρω
από το Κατάκολο και μέσω Σκουροχωρίου – Λασταιίκων θα κατευθυνθεί στο ΒΟΥΝΑΡΓΟ όπου θα δοθεί εκκίνηση στην πρώτη ειδική.
Τα Ιστορικά οχήματα θα προσφέρουν θέαμα στο κοινό που θα παρακολουθήσει τις ειδικές διαδρομές του αγώνα, οι οποίες χαρακτηρίζονται για την δυσκολία τους.
Οι φίλοι και οι θαυμαστές των αγώνων με παλαιά οχήματα, οι κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο μπορούν να παρακολουθήσουν τα πληρώματα που θα διαγωνίζονται στις ικανότητες τους στην οδήγηση και την πλοήγηση
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Ε.Δ. ΒΟΥΝΑΡΓΟ – ΦΡΑΓΚΑΠΗΔΗΜΑ, που αναμένεται να γεμίσει κόσμο για να θαυμάσουν τα πληρώματα με τα κλασσικά οχήματα στην προσπάθεια του και να ξυπνήσουν μνήμες από αγώνες του παρελθόντος.
 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους στηρίζουν την προσπάθεια ανάδειξης των ιστορικών οχημάτων στην περιοχή μας με την ουσιαστική συνδρομή τους και την μεγάλη βοήθεια που μας προσφέρουν.
Καλούμε όλους τους Φίλους και Θαυμαστές αλλά και το υπόλοιπο κοινό να γνωρίσει την προσπάθεια μας και να απολαύσει μια διαφορετική μορφή αγώνων και να συμμετάσχει ενεργά ανάμεσά μας.

Το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ διμελούς πληρώματος ορίστηκε ως εξής:
Μέλη ΣΦΙΠΟΠ και λεσχών Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α.                       € 50,00 (διμελές πλήρωμα)
Μη μέλη                                                                      € 80,00 (διμελές πλήρωμα)
Μέλη ΣΦΙΠΟΠ με συμμετοχή μοτοσυκλέτας        € 30,00 (ένας αναβάτης)
Μη μέλη με συμμετοχή μοτοσυκλέτας                      € 50,00 (ένας αναβάτης)
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΤΟΜΑ:
Κάθε ένα  άτομο πλήρωμα                                        € 15,00

Στις τιμές περιλαμβάνονται:
·         Συμμετοχή στο 2ο Vintage Antique Cars Show
·         Οργανωτικά έξοδα
·         Έπαθλα,
·         Υλικό αγώνα
·         Ασφάλιση αυτοκινήτων
·         Δεξίωση Απονομής
·         Αναμνηστικά
·         Τυχόν άλλες εκδηλώσεις κατά την διάρκεια του αγώνα

Περισσότερες και νεότερες πληροφορίες για τις δύο ταυτόχρονες εκδηλώσεις μπορείτε να λάβετε από τα γραφεία του ΣΦΙΠΟΠ (Γιαννιτσών 6 Πύργος), στα τηλέφωνα των γραφείων 2621026086, και στον χώρο της έκθεση του 2ου Vintage Antique Cars Show στην Μαρίνα του Κατακόλου


4η Μοναστηριακή Ανάβαση
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012
Ώρα 18:00: Έναρξη εγγραφών στα γραφεία του συλλόγου

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012
Ώρα 23:00: Λήξη εγγραφών στα γραφεία του συλλόγου

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012
Ώρα 20:00: Διανομή road book στους αγωνιζόμενους
Ώρα 20:30: Τεχνικός έλεγχος οχημάτων – Parking Μαρίνας Κατακόλου
Ώρα 21:30:  Κατατακτήριες δοκιμές των πληρωμάτων στα συγκρουώμενα αυτοκίνητα στο Λούνα Πάρκ της Μαρίνας
Ώρα 22:15:  Λήξη Κατατακτήριων δοκιμών και ανακοίνωση προσωρινής κατάταξης εκκινησάντων

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012
Ώρα 11:00: Εκκίνηση 1ου αυτοκινήτου από την  Μαρίνα Κατακόλου
Ώρα 11:20: Εκκίνηση 1ης Ειδικής στο Βούναργο
Ώρα 13:30: Τερματισμός 1ου αυτοκινήτου
Ώρα 14:30:  Δεξίωση απονομής στα πληρώματα του αγώνα
Ώρα 15:00:  Ανακοίνωση προσωρινών αποτελεσμάτων αγώνα
Ώρα 15:30:  Απονομή των νικητών του αγώνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου