Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

AC3: 4th MIDNIGHT SUMMER RALLY 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

   “It’s basically the same, just darker”, όπως είπε και ο Alan Kulwicki. Και πράγματι το αποτέλεσμα, τουλάχιστον στην πρώτη θέση ήταν το ίδιο με το Midnight Summer Rally του 2011. Για μια ακόμη φορά, οι έμπειροι Σκανδάλης και Λεβής με μόλις 31 Βαθμούς ποινής μετά από 5 Δύσκολες και Απαιτητικές ΕΔΑ ήταν και πάλι οι Μεγάλοι Νικητές του Νυκτερινού Αγώνα του Ac3.
   Αλλά ας πάμε λίγο πίσω. Σάββατο απόγευμα σε ένα Ναύπλιο που η θερμοκρασία άγγιζε το 40, άνθρωποι και αυτοκίνητα, συγκεντρωμένα στην Καραθώνα ήταν έτοιμοι για την εκκίνηση. Το πιο ζεστό σαββατοκύριακο του φετινού καλοκαιριού και η κρίση δεν ήταν αρκετά για να πτοήσουν τους αγωνιζόμενους. Παρά τις αντίξοες προβλέψεις 35 οχήματα ήταν στην γραμμή της αφετηρίας στης 9 το βράδυ.
   Εκκίνηση ακριβώς στις 9 και 1 λεπτό για το πρώτο όχημα και κατεύθυνση από παραλιακή Ναυπλίου προς Νέα Κίο και μετά για Άργος. Πρώτη ΕΔΑ στην Ξηρόβρυση, εύκολη και απλή, εισαγωγή περισσότερο. Στην συνέχεια με κατεύθυνση προς τα ορεινά χωριά της Δυτικής Αργολίδας (Σπανεΐκα, Χούνη) ο αγώνας οδηγούσε προς την ξεχασμένη Φρέγκαινα και την 2η ΕΔΑ. Η πιο δύσκολη ΕΔΑ του αγώνα, απαιτούσε άψογη συνεργασία Οδηγού-Συνοδηγού και προσεκτικό μέτρημα. Στην συνέχεια μέσω Σχοινοχωρίου τα πληρώματα ξεκινούσαν την 3η ΕΔΑ λίγο πριν, το φημισμένο για το κρασί του, Μαλαντρένι. Πάλι ο βαθμός δυσκολίας μεγάλος. Το τέλος της 3ης ΕΔΑ ήταν στην Στέρνα, ενώ αμέσως μετά η αρχαία Λυρκεία και η αρχή της 4ης ΕΔΑ. Κατεύθυνση προς Καρυά και αριστερή στροφή προς Άργος όπου μετά τα Σπανεΐκα η 5η ΕΔΑ και μετά κατεύθυνση προς Ναύπλιο και Παραλία Καραθώνας όπου και ο Τερματισμός στο beach bar Mary’s και το φιλόξενο προσωπικό του (θύμιζε τόσο πολύ καραϊβική που όλοι περιμέναμε να μας σερβίρει ο Jack Sparrow). Εκεί, τους αγωνιζόμενους περίμενε ένα προσεγμένο δείπνο με τη επιμέλεια του κ. Καραμούντζου (Sweet Cookies).
   Η ζεστή παρέα που οι αγωνιζόμενοι σχημάτισαν, η καλοκαιρινή διάθεση και τα πειράγματα μεταξύ τους δημιούργησαν το κατάλληλο για την απονομή κλίμα. Άξιοι όλοι νικητές και συμμετέχοντες και οργανωτική ομάδα γιατί ολοκλήρωσαν ένα δύσκολο και απαιτητικό αγώνα στις αντίξοες συνθήκες της εποχής μας χωρίς να χάσουν το κέφι και την καλή τους διάθεση.


• Για τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του αγώνα, πατήστε ΕΔΩ

• Για ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του αγώνα, πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου