Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ

Έπειτα από την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, στο υπουργικό συμβούλιο, σήμερα 11 Απριλίου 2012, για τη διενέργεια βουλευτικών εκλογών την 6η Μαΐου 2012, η Οργανωτική Επιτροπή του 11ου Mercedes-Benz Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις αποφάσισε την αναβολή του προγραμματισμένου για τις 3-6 Μαΐου δεθνούς αγώνα Ιστορικών Αυτοκινήτων.
  Η Διεθνής Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ήδη έχει ενημερωθεί για τη σχετική εξέλιξη και πλέον αναμένεται η έγκρισή της για νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα. Σημειώνεται ότι, εξετάζοντας το καλαντάρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων και το αντίστοιχο Έπαθλο Αυτοκινήτων Regularity, η Οργανωτική Επιτροπή του 11ου Mercedes-Benz Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις έχει προτείνει σαν ημερομηνία διεξαγωγής την 1-4 Νοεμβρίου 2012.



ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ AUTO CLASSIC

  Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, και βέβαια οι εθνικές εκλογές επισκιάζουν το κάθε τι σαν την υπέρτατη πράξη άσκησης του δημοκρατικού δικαιώματος, πολύ λίγη σημασία (και για πολύ λίγους ανθρώπους) έχει η αναβολή ενός αγώνα Ιστορικών αυτοκινήτων -ακόμα κι αν πρόκειται για το Ακρόπολις. Το μόνο σχόλιό μας λοιπόν, έχει να κάνει με την ημερομηνία που η ΕΛΠΑ πρότεινε στη FIA για την τέλεση του αγώνα, δηλαδή την 1-4 Νοεμβρίου. Άραγε ασχολήθηκε κανείς με το αγωνιστικό ημερολόγιο; Γιατί αν το άνοιγαν, θα έβλεπαν ότι στις 3-4 Νοεμβρίου γίνεται αγώνας Ταχύτητος Ιστορικών στην Τρίπολη. Και αυτό και πάλι δεν θα είχε μεγάλη σημασία, αν δεν ήταν γνωστό ότι στα Πρωταθλήματα Αναβάσεων, Ταχύτητας και Ραλλύ Ιστορικών συχνά τρέχουν οι ίδιοι άνθρωποι, όπως για παράδειγμα, οι κ.κ. Καροτσιέρης, Μ. Σταφυλοπάτης, Φ. Σταφυλοπάτης, Β. Γόντικας κ.ά. Θα έπρεπε λοιπόν η ΕΛΠΑ να προσέξει περισσότερο τις ημερομηνίες ώστε να μην επηρεάζονται τα Πρωταθλήματα και να μην προβληματίζονται οι οδηγοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου