Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ: "ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;"

ΣΧΟΛΙΟ AUTO CLASSIC
  Ο κ. Κάρολος Λάμπρου είναι ένας ευγενέστατος και καλλιεργημένος (σε πολλά επίπεδα) άνθρωπος, τον οποίο έχουμε γνωρίσει μέσα από τις εκδηλώσεις Ιστορικών αυτοκινήτων (Sporting και Regularity), τις οποίες τιμά με την ευγενική παρουσία του και τα θαυμάσια αυτοκίνητά του. Όταν λοιπόν ένας τέτοιος άνθρωπος αναρτά ένα κείμενο σαν το πιό κάτω στην προσωπική του σελίδα στο facebook, πιστεύουμε ότι έχουμε την υποχρέωση να τον ακούσουμε. Και φυσικά τίθεται το ερώτημα του τι θα κάνει (και πώς θα αντιδράσει) ο λαός όταν οι Ελληνικές και Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις καταφέρνουν να κάνουν ακόμα και τους  πιο ευγενικούς και καλοπροαίρετους ανθρώπους να εκραγούν!  






ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;
  To ερώτημα που υποβάλλω σε όλους εσάς που τυχόν διαβάζετε τον «τοίχο» μου στο Facebook, δεν είναι ρητορικό.
  Και εξηγούμαι
  Tον Δεκέμβρη του 2009 απολύθηκα από την Ολυμπιακή Α.Ε. μετά από 24 χρόνια εργασίας σαν πιλότος, λόγω του κλεισίματος της εταιρείας. 
  Το Ελληνικό Δημόσιο είχε υποχρέωση (οπως κάθε εργοδότης) να με αποζημιώσει μέσα σε δύο μήνες από την απόλυση. 
  Αντ΄αυτού, μέσα στο 2010 έδωσε δύο μικρά ποσά έναντι (το 15%  του συνολικού ποσού) και μερικούς μήνες αργότερα αντί να εξοφλήσει το υπόλοιπο ποσό, μου έδωσε (όπως και στους υπόλοιπους  απολυμένους) ένα «ειδικό» ομόλογο που έληγε δύο σχεδόν χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 2012!!
  Ερχεται  λοιπόν εχθές η κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου  πανηγυρίζοντας  την «Εθνική Επιτυχία» υποδούλωσης στον Γερμανοευρωπαικό τραπεζικό άξονα, και με ενημερώνει ότι το ομόλογο -πού παράνομα καί χωρίς δικιά μου συναίνεση  ή αποδοχή, με υποχρέωσε να αποδεχθώ σαν αποζημιωση απόλυσης  (και 3 χρόνια αργότερα) - ΤΟ ΚΟΥΡΕΥΕΙ ΚΑΤΑ 55% -65% (!!!!) και άγνωστο επίσης πότε θα μπορέσω να το εισπράξω!!!

Μετά από αυτή την εξήγηση, επανέρχομαι στο αρχικό μου ερώτημα:

TI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;

Και επίσης:
Θα έρθετε μάρτυρες υπεράσπισης μου στο δικαστήριο, όταν θάχω κάνει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ;

Eυχαριστώ που με διαβάσατε
Κάρολος Λάμπρου 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου