Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ (ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ) ΤΟ 6ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ

Ματαιώνεται η διεξαγωγή του αγώνα «6ο Ιστορικό Ολυμπιακό Ράλλυ», λόγω πολύ μικρού αριθμού συμμετεχόντων που τον καθιστούν αδιάφορο αγωνιστικά και παντελώς ασύμφορο οικονομικά.
Ενας αγώνας σχεδιασμένος σε όμορφες διαδρομές και με δύσκολες και ενδιαφέρουσες ειδικές, όπως άλλωστε αρμόζει σε αγώνα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και του Πανευρωπαϊκού κυπέλλου Regularity της FIA, δεν έτυχε της ανάλογης υποστήριξης από την πλειονότητα των εμπλεκομένων με το σπορ των ιστορικών αυτοκινήτων.
Ευχαριστούμε τους παρακάτω αγωνιζόμενους που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και λυπούμαστε που με τη ματαίωση του αγώνα αναιρούμε τις βαθμολογικές τους προσδοκίες και τους στερούμε την χαρά του αγώνα.

Αντωνόπουλος Παντελής – Καλίτση Μάϊρα
Βαλλήνδας Γεώργιος – Βαλλήνδα Φωτεινή
Παπαδάκης Ηλίας – Ηλιού Μάριος
Μήλας Θεοφάνης – Μήλα Ελένη
Πανούσης Ανδρέας – Myrosnychenko Valentina
Κίκιζας Γεώργιος – Πανάρετος Στέφανος
Λιβέρης Γεώργιος – Λιβέρης Διονύσιος
Κουνέλης Δημήτριος – Κουνέλης Αγγελος
Κατσαούνης Ιωάννης – Μανσόλας Ματθαίος
Βανέζος Στέλιος – Σουτζής Πέτρος
Παπανίκος Απόστολος – Κίλλιας Γεώργιος

Η Οργανωτική Επιτροπή




ΣΧΟΛΙΟ AUTO CLASSIC
  Δεν είναι καθόλου παράξενο το ότι ματαιώθηκε ένα rally (regularity) εξ’ αιτίας των λίγων συμμετοχών. Παράξενο είναι ότι κάποιοι «απορούν» και «διαμαρτύρονται» γι’ αυτή τη ματαίωση! Είναι λοιπόν λογικό το να συμπεράνουμε κι εμείς, ότι υπάρχουν ακόμα άτομα στη χώρα μας που είτε δεν τα έχει αγγίξει η οικονομική κρίση, είτε πιστεύουν ότι η κρίση πρέπει να κάνει εξαίρεση για τις δικές τους δραστηριότητες!
  Αν δεν κάνουμε λάθος, το κόστος συμμετοχής ήταν 300 Ευρώ (συν βενζίνες και γενικά έξοδα), νούμερο διόλου ευκαταφρόνητο. Και πάλι αν δεν κάνουμε λάθος, το Πρωτάθλημα rally regularity της ΕΛΠΑ δεν συγκεντρώνει πολλές συμμετοχές (πλην του Acropolis βεβαίως), παρά τις καλές διοργανώσεις. Αυτό εξηγείται εύκολα: Το «δυναμικό» της regularity βρίσκεται σκορπισμένο σε ΠΟΛΛΕΣ Λέσχες, από τις οποίες η ΕΛΠΑ είναι η λιγότερο δημοφιλής (και με τους πιο ακριβούς αγώνες). Έτσι, για το 6ο Ολυμπιακό Ιστορικό Rally συγκεντρώθηκαν ελάχιστες συμμετοχές, κυρίως αυτές που ακολουθούν το Πρωτάθλημα. Το μήνυμα λοιπόν για το 2012 είναι σαφές: ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ αγώνες, ΦΤΗΝΟΤΕΡΟΙ αγώνες και προσπάθεια ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. Όσο οι τρεις ομοσπονδίες, οι πενήντα επτά Λέσχες και οι διακόσιες παρέες επιμένουν να πορεύονται χωριστά «με τους δικούς τους», κόσμο θα βλέπουμε μόνο στο Ιστορικό Acropolis την άνοιξη και στο 24 Lap τον χειμώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου