Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/12 ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΧΑΡΑΓΚΙΩΝΗ, ΣΤΟ ATHENIAN CAPITOL


  Το διαβάσαμε και το μεταφέρουμε από το «ΒΗΜΑ on line»: Μετά τα εγκαίνια του εμπορικού κέντρου Athenian Capitol στις 22 Δεκεμβρίου, από σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου είναι ανοιχτό το μουσείο αυτοκινήτου, όπου εκτίθενται 270 αυτοκίνητα ιδιοκτησίας του ιδρύματος Θ. Χαραγκιώνη. Σύμφωνα με τον Όμιλο, το Athenian Capitol θα δέχεται 3,6 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως, ενώ το μουσείο αυτοκινήτου 500.000 άτομα.
  Συγχαρητήρια (για τη συλλογή των 270 αυτοκινήτων) και καλές δουλειές για το εμπορικό κέντρο και το μουσείο. Ευχαριστούμε επίσης για την πλήρη αδιαφορία που επέδειξαν οι υπεύθυνοι του Ομίλου απέναντι στις ταπεινές αλλά σκληρές και δύσκολες προσπάθειες του περιοδικού Auto CLASSIC να διατηρηθεί στη ζωή (έτσι ώστε η Ελλάδα, εκτός από 3 ή 4 μουσεία που λειτουργούν αυτή τη στιγμή, να έχει και ένα περιοδικό Ιστορικών αυτοκινήτων) οι οποίοι δεν έχουν ποτέ αποστείλει ούτε ένα δελτίο Τύπου, ούτε ένα e-mail, ούτε βεβαίως και ειδοποίηση ή πρόσκληση για τα εγκαίνια. Δυστυχώς, φαίνεται ότι όσο μεγάλος ή μικρός κι αν είσαι, σ’ αυτή τη χώρα «δεν υπάρχεις» αν δεν έχεις τις κατάλληλες γνωριμίες, κι αν δεν αποτελείς μέρος κάποιου κυκλώματος. Και του χρόνου, με ακόμα περισσότερα μουσεία! Δημ. Παπ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διεύθυνση του Athenian Capitol είναι Ιουλιανού και Γ’ Σεπτεμβρίου, απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών. Θα το επισκεφθούμε σήμερα, κι έτσι αύριο θα σας ενημερώσουμε και για την τιμή του εισιτηρίου, το οποίο φυσικά θα πληρώσουμε μη έχοντας άλλο τρόπο εισόδου (και αναφερόμαστε στην ουσία, κι όχι στον τύπο των μερικών Ευρώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου