Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ, ΜΕ 2 ΧΩΡΙΣΤΟΥΣ "ΑΓΩΝΕΣ": TO ΣΑΒΒΑΤΟ -20/11- ΚΑΝΟΝΙΚΗ REGULARITY, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ- 21/11- ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΝΗΘΑΣ 10 ΧΛΜ (!!!) SPORTING, ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ HTP ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΜΕ LICENCE!

Δυνατή κίνηση από την ΕΘΕΑ/ΕΠΑ, που παράλληλα με το Ιστορικό Φθινοπωρινό Ράλλυ regularity, διοργανώνει μετά από πολλές δεκαετίες (!) την ανάβαση Πάρνηθας (!!!) σαν χωριστό αγώνα " regularity- sporting"! Περισσότερα, στο δελτίο Τύπου της ΕΛΠΑ που ακολουθεί (αντιλαμβάνεστε ότι θα γίνει χαμός και από συμμετοχές και από κόσμο, και βέβαια το Auto Classic θα είναι εκεί, για να σας περιγράψει τον ιστορικό αυτό αγώνα από το μπάκετ της μπλε Porsche). 




6ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ 
20 & 21 Νοεμβρίου 2010


Το αγωνιστικό τμήμα της ΕΛΠΑ θα διοργανώσει για 6η συνεχή χρονιά το Ιστορικό Φθινοπωρινό Ράλλυ (Regularity) με κέντρο του αγώνα την Αθήνα. 
Ο αγώνας που θα πραγματοποιηθεί 20 & 21 Νοεμβρίου στην περιοχή της Αττικής θα έχει 2 σκέλη. Το πρώτο σκέλος του αγώνα θα είναι αμιγώς Regularity και θα συμμετέχουν  ιστορικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών (A έως Ι), ενώ στο δεύτερο σκέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί μία ανάβαση Regularity για τα αυτοκίνητα της Regularity και μία ανάβαση Sporting Regularity στην οποία θα συμμετέχουν, ανεξάρτητα από τον αγώνα, ιστορικά αυτ/τα που έχουν HTP και το πλήρωμα διαθέτει αγωνιστική άδεια sporting. Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης ανάβασης που ονομάζεται από τη Διεθνή Ομοσπονδία Hill Climbing Sporting - Regularity και διοργανώνεται πιλοτικά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, είναι ότι οι αγωνιζόμενοι που συμμετέχουν θα τρέχουν με συγκεκριμένη ΜΩΤ που θα τους δοθεί από τον οργανωτή (ανώτερη των αυτοκινήτων της Regularity), ενώ κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν ενδιάμεσοι χρονομέτρες που θα τους χρονομετρούν.
Τα παράβολα συμμετοχής διαμορφώνονται ως εξής:
- Κόστος συμμετοχής στον αγώνα Regularity 100€ (στην τιμή περιλαμβάνεται η ασφάλεια του αγώνα, 2 γεύματα για οδηγό και συνοδηγό & η απονομή)
- Κόστος συμμετοχής στην ανάβαση Sporting-Regularity 50€ (στην τιμή  περιλαμβάνεται η ασφάλεια του αγώνα & η απονομή)
Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα θα ανακοινωθούν στο site της ΕΛΠΑ www.elpa.gr


Από την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου