Τρίτη 16 Απριλίου 2024

ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΕ 40 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (11 ΙΣΤΟΡΙΚΑ)



Έκλεισαν στις 40 οι συμμετοχές όλων των Κατηγοριών για τον πρώτο (από τους τρεις συνολικά) αγώνα Ταχυτητας, που θα γίνει στην Τρίπολη αυτό το Σαββατοκύριακο (20-21/4). Συντομα η έγκριση και η ανάρτησή τους από την ΟΜΑΕ.
Τα Ιστορικά αυτοκίνητα είναι 11, και αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τα Ford Sierra Cosworth, αν και στους αγώνες πρέπει πάντα να περιμένεις τον τερματισμό.
Το Auto Classic εύχεται καλή επιτυχία σε όλους, έμπειρους και πρωτοεμφανιζόμενους, καθως και στο νεοφώτιστο Σωματείο που έχει αναλάβει την διοργάνωση (ελπίζουμε, ελλείψει σχετικής -ειδικής- εμπειρίας, να έχει την σοβαρή αντιμετωπιση, την στήριξη και την βοήθεια που απαιτείται στην Ταχυτητα, ώστε να υπάρξουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στο μέγιστο επίπεδο).
Το Auto Classic δεν θα συμμετάσχει στην Ταχύτητα, παρά την απόλυτη επιθυμια του, μέχρι να τακτοποιηθεί το χρονίζον θέμα της πίστας Μεγάρων. Το Πρωτάθλημα Ταχυτητας θα μπορούσε να έχει άλλες προοπτικές, πολλούς αγωνες, μεγάλους χορηγούς, χιλιάδες θεατες, απ' ευθείας τηλεοπτική αναμετάδοση και διπλάσιες συμμετοχές, αν γινόταν στην πίστα Μεγάρων. Θα πρέπει ΟΛΕΣ οι πλευρές να έρθουν σε συνεννόηση με ευθύνη απέναντι στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ώστε να υπαρξει η έγκριση της αθλητικής εγκατάστασης, και το πρωτάθλημα ταχύτητας σε μια χώρα με δύο μόνιμες πίστες να μην γίνεται σε στρατιωτικό αεροδρόμιο της επαρχίας χωρίς καμμία απολύτως υποδομή. Δ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου