Σάββατο 10 Μαΐου 2014

TOURAMICAL: 172 ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ 344 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΟ 8-14 ΜΑΙΟΥ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ!

 Το TOURAMICAL είναι το μεγαλύτερο "περιηγητικό" Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων του Βελγίου (όπου η ηλικία ενος "old timer"οχήματος πρέπει να είναι μεγαλύτερη των 25 ετών -και όχι των 30 όπως στα καθ' ημάς). Η εκδήλωση αυτή ξεκίνησε με μια παρέα 5 αυτοκινήτων το 2001 και έφτασε να γιγαντωθεί στα 172 φέτος, ενώ απο το 2015 θα έχει και διεθνή συμμετοχή, πέραν των Βέλγων και Ολλανδών στους οποίους περιορίζεται μέχρι τώρα.
Για το 2014, η γιγαντιαία διοργάνωση επέλεξε την διαδρομή Θεσσαλονίκη-Πελοπόννησο-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Στις 8 Μαίου έφτασαν φορτωμένα σε αυτοκινητάμαξες τα 172 Ιστορικά στη Θεσσαλονίκη και ακολούθησαν οι 344 συμμετέχοντες με δύο πτήσεις charter. Χωρισμένοι σε 4 ομάδες, που θα περνούσαν απο επιλεγμένα Ιστορικά σημεία της χώρας μας, όλοι οι οδηγοί συναντήθηκαν σήμερα Σάββατο 10/5 στην πίστα Μεγάρων, όπου έκαναν μερικούς γύρους προς τέρψη των παρευρισκομένων, και στη συνέχεια αναχωρούσαν για τα ξενοδοχεία τους. Την Κυριακή 11/5 όλα τα αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν στο Παναθηναικό Στάδιο, και κατόπιν θα αναχωρήσουν για το τελευταίο τμήμα της διαδρομής προς Θεσσαλονίκη, όπου και θα λήξει το Ράλλυ την Τετάρτη 14/5. To Auto Classic ήταν στα Μέγαρα απο όπου θα σας μεταφέρει το κλίμα με μερικές φωτογραφίες. Συνοπτικά λέμε ότι οι συμμετέχοντες ήταν ευχαριστημένοι αλλά και κουρασμένοι απο την οδήγηση και -ιδίως- τις πολλές στροφές που συνάντησαν στην Πελοπόννησο! This is Greece my friends!















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου