Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΟ BLOG TOY AUTO CLASSIC

Μια ακόμη μέρα σκληρής δουλειάς πλησιάζει στο τέλος, παρέα με τα αγαπημένα μας αυτοκίνητα, τις μοτοσυκλέττες και τα ταχύπλοα σκάφη, καθώς και "με τα βιβλία που γράφουν γι' αυτά".
Κι εμείς "γράφουμε γι' αυτά", με κείμενα πρωτότυπα, αποφεύγοντας τις αναδημοσιεύσεις και την ανάρτηση ξένων βίντεο απο το You Tube (τι πράγμα κι αυτό, να στήνεις δουλειές εκμεταλλευόμενος δωρεάν τις δουλειές των άλλων...).
Διαβάζουμε, ψάχνουμε, ανακαλύπτουμε, μαθαίνουμε (συνεχώς!) και σας ενημερώνουμε.
Κι εσείς μας ανταμοίψατε με χιλιάδες επισκέψεις μέσα σε ένα διήμερο!
Ταυτόχρονα αποδείξατε, ότι δεν σας ενδιαφέρουν "οι αγώνες" και οι μονομανίες/μεγαλομανίες ατόμων (ή και μικρών ομάδων) που πιστεύουν ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω απο το "μαγαζί τους" και τις βόλτες τους, αλλά θέλετε λύσεις σε καθημερινά πρακτικά θέματα, τα οποία είναι σαφές ότι οι σημερινοί αυτοδιορισμένοι "άρχοντες των ιστορικών" όχι απλά δεν μπορούν, αλλά ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να δώσουν.
Συνεχίστε να αγαπάτε και να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ τα ιστορικά σας, κι εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ. 
Τι κι αν μερικοί -λίγοι- μικρόμυαλοι συνεχίζουν να παλεύουν για την διατήρηση μιάς "εξουσίας" που κανείς δεν τους έδωσε και κανείς δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί... Ας κάνουν μια...Λέσχη, σαν τους βετεράνους πυροβολητές του Αμερικάνικου εμφυλίου, να μαζεύονται εκεί και να αναπολούν τις μέρες που είχαν κάτω απο "τις διαταγές τους" χιλιάδες φίλους των κλασσικών αυτοκινήτων, εκείνοι "άρχοντες" και οι άλλοι φοβισμένοι υπήκοοι.
Οι μέρες αυτές πέρασαν οριστικά.
Οποιος δεν το έχει καταλάβει, πολύ φοβόμαστε ότι σύντομα θα σταλεί πακέτο για διάλυση και ανακύκλωση, σαν ένα όχημα που έφτασε στο τέλος της ζωής του αλλά ήταν πολύ "συνηθισμένο" και φθαρμένο, γι' αυτό και δεν άξιζε να συντηρηθεί και να διασωθεί.
Αλλη μια μέρα τέλειωσε.
Και μια καλύτερη μέρα θ' αρχίσει.  

Δ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου