Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ "ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ" ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

  Το "Πάνω από τα Όρια" με τους Στράτο Φωτεινέλη και Νίκο Τσάδαρη τώρα και στο ραδιόφωνο. Την έναρξη της ραδιοφωνικής συνεργασίας τους με τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Κανάλι 1 90,4 του Πειραιά έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να σας ανακοινώσουμε ξεκινώντας μια νέα προσπάθεια στο ραδιόφωνο, ζωντανά, δύο φορές την εβδομάδα κάθε Τετάρτη και κάθε Πέμπτη στις 6 το απόγευμα και για μία ώρα.
  Οι ραδιοφωνικές μας εκπομπές θα έχουν πλούσια θεματολογία τόσο γύρω από το motorsport σε ελληνικό και διεθνή χώρο αλλά θα καταπιάνονται και με χρηστικά θέματα γύρω από την αυτοκίνηση, οδική ασφάλεια, τροχαία ατυχήματα, αγορά κ.α. Παράλληλα θα υπάρχει συμμετοχή του κοινού με ανοιχτές γραμμές έτσι θα δίνεται η ευκαιρία στους ακροατές του ραδιοφώνου του Καναλιού 1 εκτός του να συμμετέχουν και να εκφράζουν τις απόψεις του, να κερδίζουν πολλά και πλούσια δώρα κάθε εβδομάδα.
  Μείνετε συντονισμένοι κάθε τετάρτη και πέμπτη στις 18:00 στους 90,4 με το ραδιοφωνικό «Πάνω από τα Όρια» γιατί τουλάχιστον εμείς θα είμαστε εκεί. Ελπίζουμε και εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου