Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

8ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ - ΑC3: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  Εληξε με επιτυχία το μεσημέρι της Κυριακής στο Αργος το 8ο Ράλλυ Δαναών, που διοργανώθηκε σε υψηλό  επίπεδο, παρά τις λίγες συμμετοχές λόγω συγκυριών (ΦΙΛΠΑ concours την ίδια μέρα, 24 Ωρες την προηγούμενη εβδομάδα επίσης στην Πελοπόννησο, κτλ.). Το παράβολο των 120 Ευρώ για τον διήμερο αγώνα των 270χλμ. και 18 ΕΔ, πιθανόν να φαινόταν υψηλό σε κάποιους παρ' ότι περιελάμβανε εξαιρετικό γεύμα απονομής, αν  ο ΑC3  δεν είχε ήδη "προλάβει" την συζήτηση που διεξάγεται σε φόρα για την ακρίβεια της χρονομέτρησης, αναθέτοντάς την στην Sportstiming. Έτσι, όχι μόνο οι χρονομετρήσεις ήταν ακριβέστατες, αλλά ανέβαιναν άμεσα στο διαδίκτυο, και τα πληρώματα τις είχαν στη διάθεσή τους κάνοντας τις απαραίτητες διορθώσεις στις αποκλίσεις τους ακόμα και μεταξύ των ΕΔ. Οι διαδρομές ήταν όμορφες και όσο πρέπει σφιχτές και οι Ειδικές είχαν συνεχείς και συχνές αλλαγές ταχυτήτων, που βεβαίως περιόρισαν τις πιθανότητες διάκρισης μόνο ανάμεσα στα πληρώματα με προηγμένα (επιτρεπόμενα) όργανα μέτρησης, δηλαδή ηλεκτρονικά χρονόμετρα-υπολογιστές. Τέλος, ακυρώθηκε η τελευταία ΕΔ (χωρίς να επηρεασθούν τα αποτελέσματα, όπως δήλωσε η οργάνωση), γιατί υπήρχε μια ασάφεια στο, κατα τα άλλα άψογο και απόλυτα σωστό στις μετρήσεις αποστάσεων, road book. Tο Auto Classic συμμετείχε στον αγώνα προσκεκλημένο του AC3 (όπως και πέρυσι, και ευχαριστούμε για την αγάπη και την εκτίμηση που μας δείχνουν όλοι οι άνθρωποι της Λεσχης), έχουμε δε να δηλώσουμε ότι ο ευφυής τρόπος που έχει καθιερώσει ο AC3 για τις εκκινήσεις των Ε.Δ. χωρίς κριτή, δεν είναι απλώς άξιος συγχαρητηρίων, αλλά επιτρέπει στη Λέσχη να συμπεριλάβει περισσότερες Ειδικές, εγγυάται απόλυτη ακρίβεια αποτελεσμάτων χωρίς καμμία περίπτωση λάθους ή αμφισβήτησης και δεν απαιτεί transponders επι των αυτοκινήτων! Απόδειξη των παραπάνω, το  ότι  η έμπειρη και υπεύθυνη Sportstiming επίσης δεν τοποθέτησε transponders και ανέλαβε μόνο την επεξεργασία και την ανάρτηση των αποτελεσμάτων, τα οποία, αναλυτικά ανά ημέρα και κατά ΕΔ, υπάρχουν ΕΔΩ.
 Τελειώνοντας, για μια ακόμα φορά συγχαρητήρια για το επίπεδο της διοργάνωσης, το οποίο η Λέσχη απέδειξε έμπρακτα ότι δεν εξαρτά απο τον αριθμό των συμμετοχών. Και του χρόνου, εκτός ...μνημονίου!


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: www.sportstiming.gr

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ,  ΣΕ ΦΩΤ. ΤΟΥ ΑUTO CLASSIC


Η εκκίνηση της Δεύτερης ημέρας απο την κεντρική πλατεία του Άργους. Πίσω απο το TR 2 με το Νο 1, οι Νικητές Γενικής Γ. Κατσαούνης και Μ. Μανσόλας με την 911 Νο 2, καθώς και οι  3οι Α. και Γ. Κίκκιζας.

Στην ανασυγκρότηση της Α' μέρας στην Στυμφαλία, οι 911 των (τελικών)  1ων και 3ων νικητών Γενικής, Κατσαούνη - Μανσόλα και Α. Κίκκιζα -Γ. Κίκκιζα.
Το όμορφο Cooper των Μ. και  Μ. Παλαβίδη, "φονέας γιγάντων" και σήμερα όπως και τότε: Δεύτεροι Γενικής, "σφήνα" ανάμεσα στις Porsche!
Στην τέταρτη θέση Γενικής, η 911 των Θ. Κονταράτου - Γ. Δελαπόρτα.
Η Giulia του Auto Classic  μετά τον τερματισμό, στην παλιά αγορά της πόλης (όπου και το γεύμα με την απονομή), περιχαρής για την 5η θέση Γενικής με τα παραδοσιακά πινακάκια και τα χρονόμετρα χειρός.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ κ.Παπανδρέου ,
    Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια ,μέσα απο την περιγραφή του 8ου Ράλλυ Δαναών ,με την ακριβοδίκαιη δημοσιογραφική σας πένα.
    Σας αισθανόμαστε φίλο της λέσχης ,γι αυτό η πρόσκληση είναι πάντα ανοικτή για σας ,σ΄ όλες τις εκδηλώσεις μας.
    Η συζήτηση μαζί σας ,σχετικά με το ιστορικό αυτοκίνητο και τις regularity εκδηλώσεις ,η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών είναι πάντα χρήσιμη και επικοδομητική.
    Μακάρι του χρόνου εκτός μνημονίου .

    Με φιλικούς χαιρετισμούς
    εκ μέρους του Δ.Σ ΑC3
    Απόστολος Λακασάς
    Γραμματέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή