Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΩΝ: ΤΟ 2ο ΤΑΤΟΪ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΠΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 15-16 ΙΟΥΝΙΟΥ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

H ΦΙΛΠΑ διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την αναβίωση του ιστορικού Σιρκουί Τατοΐου με τη συμμετοχή σπάνιων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών
Η εκδήλωση «2o Τατόι Circuit ΦΙΛΠΑ 2013» θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Ιουνίου 2013 στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τατοΐου.
Η ΦΙΛΠΑ, ένα από τα παλαιότερα μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιών Αυτοκινήτων - FIVA (Fédération Internationale des Véhicules Anciens) που έχει συμβάλει ουσιαστικά και θεσμικά στη διάσωση χιλιάδων Ιστορικών Οχημάτων, διοργανώνει το «2o Τατόι Circuit ΦΙΛΠΑ 2013», την αναβίωση του σημαντικότερου circuit της ελληνικής αυτοκίνησης. Η ΦΙΛΠΑ προσκαλεί τους λάτρεις των κλασσικών αυτοκινήτων και τους οπαδούς των ελληνικών αγώνων ταχύτητας να θαυμάσουν από κοντά τα μοναδικά ιστορικά οχήματα, σε μία διήμερη εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τατοΐου,
Το «2o Τατόι Circuit ΦΙΛΠΑ 2013», αποτελεί μια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που ζωντανεύει αναμνήσεις από θρυλικές στιγμές αγώνων της περιόδου 1956-1982, με μοναδικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και κορυφαίους οδηγούς. Στη φετινή εκδήλωση θα συμμετάσχουν πάνω από 150 ιστορικά αυτοκίνητα, και 60 μοτοσικλέτες, ενώ θα παρελάσουν εντυπωσιακά προπολεμικά αυτοκίνητα, αυτοκίνητα που έτρεξαν στο Τατόι και αγωνιστικές μοτοσυκλέτες. Την εκδήλωση έχει προσκληθεί να τιμήσει και φέτος με την παρουσία του ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης.
Η εκδήλωση, που είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ξεκινάει το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 9:00 π.μ. με τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων που θα συμμετάσχουν, και συνεχίζεται με δοκιμαστικούς γύρους αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Την Κυριακή 16 Ιουνίου, αντίστοιχα από τις 9:00 π.μ., θα γίνουν αγώνες ακρίβειας (Regularity) ιστορικών αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και super classic.
Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει η τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου