Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 7ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ (ΕΛΠΑ)

  Στις 10-11 Δεκεμβρίου το σωματείο Αγωνιστικό Τμήμα ΕΛΠΑ διοργανώνει το 7ο Ιστορικό Φθινοπωρινό Ράλλυ, τελευταίο γύρο του Πρωταθλήματος Regularity για το 2011.
  Στον αγώνα, θα γίνουν δεκτά κλασικά αυτοκίνητα κατασκευής μέχρι το 1981 των κατηγοριών Ε, F, G, H και I για το πρωτάθλημα Regularity, καθώς και σύγχρονα αυτοκίνητα κατηγορίας GT τα οποία ωστόσο θα συμμετάσχουν σαν ανεξάρτητη κατηγορία, εκτός κατάταξης.
  Η διαδρομή του 7ου Ιστορικού Φθινοπωρινού Ράλλυ μήκους περίπου 250 χλμ. θα διατρέξει περιοχές της Αττικής και της Βοιωτίας και θα περιλαμβάνει 10 ειδικές διαδρομές με περισσότερες από 20 χρονομετρήσεις.
  Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 10:30 από το πρατήριο υγρών καυσίμων επί της Λ. Κηφισίας και Μουσών στην Κηφισιά, όπου και αναμένεται να τερματίσουν οι συμμετέχοντες στις 13:00 της Κυριακής. Λίγη ώρα αργότερα, στις 14:30, θα ακολουθήσει η απονομή των επάθλων στους νικητές του αγώνα στο Δημαρχείο της Κηφισιάς.
  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή και την περίοδο υποβολής αιτήσεων συμμετοχής, θα ακολουθήσουν με νέο ενημερωτικό δελτίο.

1 σχόλιο:

  1. Τελικά ισχύει; Δεν υπάρχει πουθενά στην ιστοσελίδα της ΕΛΠΑ ανακοίνωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή