Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

100.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΕ 11 ΜΗΝΕΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!


  Το blog του Auto CLASSIC δέχτηκε 100.000 επισκέπτες μέσα σε 11 μήνες. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του Ιστορικού αυτοκινήτου που μας επέλεξαν για την ενημέρωσή τους, και τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την –όσο το ανθρωπίνως δυνατόν- αμερόληπτη και αντικειμενική τοποθέτηση και έκφραση γνώμης πάνω στα μεγάλα θέματα που (πρέπει να) απασχολούν την «Ιστορική κοινότητα» στη χώρα μας, όπως νομοθετικό πλαίσιο, κανονισμοί αγώνων sporting και regularity, εμπλοκή Λεσχών και Ομοσπονδιών, και βέβαια «προστασία από την ασυδοσία» που επικρατεί στους εξειδικευμένους κλάδους, όπως αυτός των κλασσικών αυτοκινήτων: Η καλύτερη προστασία του ιδιώτη-καταναλωτή μπορεί να γίνει μόνο μέσω της σωστής ενημέρωσης. Δυστυχώς, σε πολλά χομπίστικα fora επικρατεί η άγνοια και η ημιμάθεια, με αποτέλεσμα να έχουν μεν ολοι καλές προθέσεις αλλά «να μην ενημερώνονται σωστά μεταξύ τους». Δεν πειράζει, αυτά είναι σημεία των καιρών (και του Internet). Εξ’ άλλου, μία από τις ποιότητες και τα χαρίσματα που αναπτύσσει ο άνθρωπος μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας, είναι η ικανότητα να επιλέγει και «να αναγνωρίζει» το σωστό (από το λάθος), μέσα από τον σωρό χρήσιμης και άχρηστης πληροφόρησης που του... επιτίθεται από παντού! Το Auto CLASSIC, σαν έντυπο περιοδικό και σαν blog γνώμης και άποψης, κάνει το παν για να διαφοροποιηθεί και να ξεχωρίσει. Οι 100.000 επισκέπτες είναι βέβαια μιά ηθική ανταμοιβή, παρ’ ότι κρατάμε μέσα μας κάποια παράπονα από την αντιμετώπιση της «Ιστορικής Κοινότητας Αττικής» προς το περιοδικό που με κόπο και μεγάλα έξοδα φτιάξαμε. Η «ισοπέδωση», η αδιαφορία, η κακόπιστη κριτική, είναι κακό λίπασμα για τα χομπίστικα περιοδικά αγνών προθέσεων. Έτσι, το Auto CLASSIC Νο 7 θα κυκλοφορήσει εντός των ημερών σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, ΕΚΤΟΣ Αθήνας-Πειραιά, μιά και «οι Αθηναίοι», ευτυχώς ή δυστυχώς (γι’ αυτούς), ή τα ξέρουν όλα οπότε δεν χρειάζονται ένα περιοδικό σαν το Auto CLASSIC, είτε δεν είναι σε θέση να εκτιμήσουν και να ξεχωρίσουν τη μιά δουλειά από την άλλη. Και επειδή ως γνωστόν όχι μόνο δεν κερδίζουμε αλλά χάνουμε (και σε κακή εποχή) απ’ αυτή την έκδοση, ας μην έχουμε και τον κάθε πικρόχολο «Αθηναίο» να μας στενοχωρεί από πάνω.
  (Το Auto CLASSIC Νο 7 θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο στα περίπτερα όλης της χώρας, ΕΚΤΟΣ Αθήνας-Πειραιά. Όσοι επιθυμούν μπορούν να το προμηθευθούν από σημεία που θα ανακοινώσουμε με την κυκλοφορία του).
  100.000 επισκέπτες, σας ευχαριστούμε!

2 σχόλια:

  1. Τις ευχες μου για ακομα καλυτερη συνεχεια στην τοσο μεγαλη, αγνη και παθιασμενη σας δουλεια, που τοσο αναγκη εχει ο χωρος του ιστορικου αυτοκινητου. Δημητρη, συνεχισε να κανεις αυτο που ξερεις καλυτερα απο τον καθενα, και ασε τον παλιοκοσμο να λεει....ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ! ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ !
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΑΠΙΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
    ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή