Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

AC3: SUMMER REGULARITY RALLY 26/6




                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ AC3                  
   O Ac3 (Argolis Classic Car Club) επανέρχεται στην Αττική,  διοργανώνοντας το SUMMER REGULARITY RALLY στις 26 Ιουνίου 2016.
    H μονοήμερη εκδήλωση ακριβείας κλασσικών αυτοκινήτων, προσμετρά στο Argolis Historic Trophy 2016 με συντελεστή 1.
     Η Οργανωτική Επιτροπή σχεδίασε το SUMMER REGULARITY RALLY με  τα γνωστά στάνταρ ποιότητας και βαθμού δυσκολίας, προς ευχαρίστηση των  φίλων και μελών που μας τιμούν με την συμμετοχής τους. Στόχοι είναι η διεξαγωγή ενός συνεκτικού ράλλυ, προσιτού οικονομικά, με τα απαραίτητα χλμ. ώστε να πραγματοποιηθούν πολλές Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας, πολλές χρονομετρήσεις, με σεβασμό στα κλασσικά αυτ/τα και ωράρια κατάλληλα προσαρμοσμένα για την ασφάλεια των πληρωμάτων.
    Η διαδρομή επιλέχθηκε με κριτήρια, την εποχή ,την εναλλαγή τοπίων και την απολαυστική οδήγηση σε δρόμους που επιτρέπουν την εκτέλεση  Ειδικών Δοκιμασιών Ακριβείας που θα καθορίσουν τους διακριθέντες.
     Με σημείο αφετηρίας το Cafe Racer ,στη Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ, όπου θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός-Τεχνικός έλεγχος (09:00-10:30) και εκκίνηση την Κυριακή 11:00, οι  συμμετέχοντες  θα καλύψουν συνολικά περίπου 86 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 5-6  Ε.Δ.Α ( 10-12  χρονομετρήσεις) με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα.
     Ο τερματισμός θα γίνει στην παραλία Ωρωπού μετά από 2 ½ ώρες περίπου  ,δίνοντας την ευκαιρία στα πληρώματα να γευματίσουν δίπλα στο κύμα  ή και να «δροσιστούν» μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων και την απονομή επάθλων.
     Στα στάνταρ του AC3 περιλαμβάνονται οι  χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α που γίνονται στο 1/10 του δευτερολέπτου (0.1) με  άμεση  ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο από  την  Iron Team (www.sportstiming.gr), που διαμορφώνουν ανάλογα και το παράβολο συμμετοχής.

   Το δικαίωμα  συμμετοχής για την εκδήλωση  ορίζεται στο ποσό των 80,00€ (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει:
   1.  Παράβολο Συμμετοχής
   2. Ασφάλεια προς τρίτους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης
   3. Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης
   4. Έντυπα της εκδήλωσης (roadbook, νούμερα, πινακίδα, κλπ.)
   5 . Έπαθλα και αναμνηστικά .   


       Πλέον της γενικής κατάταξης και των καθιερωμένων κατηγοριών, έπαθλα θα απονεμηθούν και στα τρία πρώτα πληρώματα που θα καταταγούν, με αυτοκίνητα που δεν θα φέρουν  συνδεδεμένα πρόσθετα  όργανα μέτρησης αποστάσεων. Δεν  επιτρέπονται τα όργανα μέτρησης που υπολογίζουν Μ.ΩΤ.
        Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 & ώρα 20:00, εφόσον συνοδεύονται από το παράβολο συμμετοχής, το οποίο επιστρέφεται εξ΄ ολοκλήρου στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ανακαλέσει τη δήλωση του μέχρι την παραπάνω ημερομηνία. Έκτοτε ουδεμία επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί.
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ      AC3     

1 σχόλιο:

  1. Eυχαριστούμε για την προβολή της εκδήλωσης μας!

    Για την Οργανωτική Επιτροπή ΑC3
    Αποστόλης Λακασάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή