Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΟΛΟΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ, ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ!

ΓΙΑΤΙ έγιναν οι εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου;
ΓΙΑΤΙ έγινε πεντάμηνη κουβέντα και διαπραγμάτευση με αλλεπάλληλες απορρίψεις όλων των συμβιβαστικών προτάσεων (απο όλες τις πλευρές);
ΓΙΑΤΙ προκηρύχθηκε δημοψήφισμα;
ΓΙΑΤΙ έκλεισαν οι Τράπεζες συνεπεία αυτού;
ΓΙΑΤΙ έγινε το δημοψήφισμα;
ΓΙΑΤΙ ο κόσμος ψήφισε 62% ΟΧΙ, παρά τις ουρές και την αβεβαιότητα;
ΓΙΑΤΙ παραιτήθηκε ο Σαμαράς;
Τελικά, όλα έγιναν για το τίποτα. Ακόμα μια Κυβέρνηση (η τέταρτη κατά σειρά) αποτυγχάνει να βρεί ένα συμβιβασμό, ένα τρόπο, μια μέθοδο, μια συνεννόηση, που θα επιτρέψει ανάσα στη χώρα. Με την πλάτη στον τοίχο και μπροστά στην καταστροφή της "εξόδου", υπογράφουμε μέτρα υφεσιακά και ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ, που σε μερικούς μήνες θα μας οδηγήσουν και πάλι σε Εκλογές. Μόνη λύση, το να "αλλάξουν οι συσχετισμοί" στην Ευρώπη, και να μετασχηματιστεί η Γερμανική Κυβέρνηση, εγκαταλείποντας τις πολιτικές λιτότητας. Μέχρι να γίνει αυτό (όποτε και αν γίνει), η Ελλάδα θα βουλιάζει στη Βουλγαροποίηση, στο χάος, στις πολιτικές θύελλες, στη φτώχεια, στην καταστροφή. Δυστυχώς απέτυχαν όλοι, δυστυχώς αποτύχαμε.

4 σχόλια:

  1. Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας ,διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία ,την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.
    ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ 436 π.χ-338 πχ (Αθηναίος ρήτορας ,Αθήνα ,Δήμος Ερχίας ,κοντά στα σημερινά Σπάτα ,Ίδρυσε και λειτούργησε για 50 χρόνια την περίφημη σχολή με μαθητές ,πολιτικούς ,ιστορικούς και ποιητές).

    ΣΩΣΤΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ !
    ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ 1981!
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!
    ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ -ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΙΣΟΤΗΤΑ -ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη με γυρνάτε στα καλά του 1967 (γιατί είχε και καλά, τα οπποία αποσιωπούνται λόγω του τεράστιου βάρους των κακών). Σήμερα, το 2015, κυβερνά το χρήμα και όχι οι πολιτικοί. Το βλέπουμε στον περίγυρό μας, στη γειτονιά μας, στην πόλη μας, στη χώρα μας, γιατί να μην υπάρχει διεθνώς; με οικονομικλα όλπα και μέσα, επιχειρείται η άλωση της σύγχρονης Ελλάδος και των θησαυρών της απο τους ξένους και ιδίως απο τους φύσει κατακτητικούς και επεκτατικούς Γερμανούς, οι οποίοι είναι ίσως οι πιο φλογεροί εραστές της κλασσικής Ελλάδος. Θέςλουν τα πάντα: Υποδομές, επικοινωνίες, ενέργεια, αεροδρόμια, λιμάνια. Σπρώχνουν την Ελλάδα έξω απο το Ευρώ, μόνο και μόνο για να την αγοράσουν (το φτηνά δεν έχει σημασία) και να γίνουν δεκτοί σαν...Σωτήρες απο τον κόσμο που θα δυστυχελί. Και αν το σχέδιο της έξψ]ωσης δεν πετ'υχει, τα μέτρα που θα επιβάλλουν θα είναι ΄τοσο σκληρά, ώστε θα οδηγ΄ξδοτν μοιραία σε περαιτέρω πτώχευση του πληθυσμου, οπότε το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Θέλουν την Ελλάδα κύριοι, για τις αρχαιότητες, την ιστορία, την θάλασσα, τις καλλιέργειες, τα τοπία, το κλίμα την αρχιτεκτονική, το πνεύμα, τα νησιά., τον πλούτο των ανθρώπων της, τον τουρισμό, το εμπόριο τα πάντα. Οι χώρες δεν πτωχςύουν ποτέ, ειδικά με τους θησαυρούς της δικής μας. Ο Γερμανός είναι υπεύθυνος για όλα και ακριβώς εξ' αυτού είναι διξ=καιολογημένοι οι χαρακτηρισμοί που εκτοξεύονται κατά των Ελλήνων συνεργατών τους. Τέτοιοι υπήρξαν και στην Κατοχή, θυμίζω (Τσολάκογλου, Ι. Ράλλης), αλλά σήμερα η "πολλή δημοκρατία" τους αφήνει ελεύθερους να προδίδουν το Εθνος χωρίς τον φόβο του μελλοντικού αποσπάσματος, ούτε καν της χλεύης.

      Διαγραφή
  2. ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ

    -ΟΒΙΔΙΑΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
    Παραδοχή Α.Τσίπρα: Στο Κούγκι ο πρώτος που ανατινάχτηκε ήταν ο Σαμουήλ- "Δεν μιλάμε για απλό Grexit, μιλάμε για ανατίναξη του κράτους"

    -ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ
    Απίστευτος Α.Τσίπρας: "Μας είπαν τα λεφτά ή τη ζωή σας" - Δεν μας τα έλεγαν αυτά όμως την περασμένη Παρασκευή"

    -ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΗΜΕΡΕΣ Ο Σ.ΣΤΟΡΤΣΑΚ ΚΑΛΟΥΣΕ ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ BRICS
    Β.Πούτιν: "Ο Τσίπρας ποτέ δεν μου ζήτησε βοήθεια για να του την δώσω" - Ερωτήματα για την στάση του Έλληνα πρωθυπουργού
    (ΈΙΧΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ BRICS)

    -Αριστερή Πλατφόρμα: Ζητούν επιστροφή στη δραχμή

    -Μητρόπουλος: Αποτύχαμε, χάσαμε, κινδυνεύουμε να μετατραπούμε σε αριστερή παρωδία

    - ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ I-PAD KAI AUTO ME E-BANKING ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗΝ ΤΟΥς ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!!!!! ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!

    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με όλα συμφωνώ. Μια ερώτηση μόνο: Αυτός ο Μητρόπουλος, τι είδους "φάλαγγα" και "ίππος" είναι; Εκτη φάλαγγα και Ευρωπαϊκός ίππος; Δεν με απασχολούν (προσωπικά) τα κόμματα, αλλά σαν παρατηρητής έχω να πω ότι με τέτοιους ανθρώπους "παντός καιρού" στη σύνθεσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φυσικό να μην ξέρει που πατάει και που βρίσκεται.

      Διαγραφή