Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

"TO 100% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑ 100% ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ" (ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ "ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ" ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΥΝΝΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ)

 Δείτε το πιο κάτω άρθρο με την δημοσκόπηση που δείχνει ότι το 55% των Γερμανών συμφωνεί με τον τρόπο που χειρίστηκε η Μέρκελ την Ελλάδα, ενώ το 81% δεν πιστεύει ότι θα εφαρμόσουμε τα μέτρα (μας θέλουν εκτός Ευρωζώνης οι βάρβαροι τεχνοκράτες): http://www.thetoc.gr/politiki/article/to-55-twn-germanwn-epikrotei-tous-xeirismous-tis-merkel-gia-tin-ellada
 Λέω κι εγώ, αφού μας βοήθησαν οι Γάλλοι και οι Ιταλοί, να αγοράζουμε μόνο δικά τους προϊόντα (απο κολώνιες και ρούχα μέχρι και αυτοκίνητα, μια χαρά είναι και με μοναδικό στυλ!). Και να ΜΗΝ αγοράζουμε προϊόντα των Γερμανών, αφού έχουν τέτοια γνώμη για μας. Μόνο με κνούτο δεν εξουσιοδότησαν την άσχημη και σκληρή Ανατολικογερμανίδα να μας βαρέσει. Οσο για τους Γερμανούς τουρίστες, πάγο στα πρόσωπά μας, ψυχρή συμπεριφορά και ακριβές τιμές, (στα όρια της νομοθεσίας και όχι της απάτης προφανώς). Μηδενικές εκπτώσεις για τους Γερμανούς σε όλα. Ξενοδοχεία, φαγητό, ακόμα και στα σπίτια που αγοράζουν στην, κατά την άποψή τους, "αποικία" του Δ' Οικονομικού Ράϊχ. Ναι, ας μην γίνουμε σαν τους πιτσιρικάδες των νησιών του Ειρηνικού που βούταγαν για τα σεντς που πεταγαν οι Αμερικανοί τουρίστες απο τα κρουαζιερόπλοια. Ας χάσει μερικές διανυκτερεύσεις ο ξενοδόχος προκειμένου να "πολεμήσει" τον οικονομικό κατακτητη (που έχει την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!). Ουτε στα Γερμανικά super markets εμείς, για φτηνά ξεφτιλισμένα βρακάκια και εργαλεία-προσφορά στους ιθαγενείς. Υπάρχουν κι άλλα super markets, Ελληνικών συμφερόντων, και οι τιμές, σας βεβαιώ, είναι ίδιες και χαμηλότερες αλλού,  και με ΚΑΛΥΤΕΡΗ ποιότητα απο τα Γερμανικά μαγαζιά. Και στα ηλεκτρονικά το ίδιο. Μακριά. Οι τιμές στις άλλες αλυσσίδες παίζουν στο συν-πλην 1% απο τα Γερμανικά πολυκαταστήματα. Μέχρι πότε και μέχρι που αυτός ο Βόρειος λαός θα κατακτά τις φτωχές χώρες-πελάτες του και θα τους επιβάλλει εξιντωτικά μέτρα μόλις εξαντληθούν οικονομικά, προκειμένου να τις "αγοράσει φτηνά"; Κι εμείς θα τους προσκυνάμε; Η μήπως όντως μας λείπει η Εθνική συνείδηση και δεν είμαστε  ικανοί ούτε ένα νόμιμο και απόλυτα αποδεκτό  εμπορικό "μποϋκοτάζ" να κάνουμε με το πενηντάρικο τη μέρα που (οι Γερμανοί) μας έχουν επιβάλλει να ζούμε; Είναι δυνατόν, να τα ακουμπάς σ' αυτόν που μόλις σε τσάκισε; Τι δουλικότητα είναι αυτή, τι εξάρτηση απο τον σωματέμπορο-δανειστή...

2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ !
    Για τον τουρισμό όμως είναι δύσκολο ,μπορούμε όμως να τους παίρνουμε τα ευρώ με την ίδια παγωμένη -ψυχρή έκφραση.
    Διάβασα κάπου ότι η Γερμανία είναι απο τις μεγαλύτερες καταναλώτριες αυγών! Όταν στο παρελθόν τους ακρίβηναν τα αυγά κατά 0,15 λεπτά;; το τεμάχιο οι Γερμανοί δεν έφαγαν αυγό για 1 εβδομάδα!
    Έκτοτε η τιμή παραμένει η ίδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά ΝΑΙ στον τουρισμό. Απλώς τα σαλιαρίσματα και τα πολλά wilkommen της ξενομανίας αν είναι δυνατόν να λείπουν. Και αυτό ισχύει γενικά, όχι μόνο για τους Γερμανούς. Απο μπροστά ξεσκονίζουμε τον τουρίστα κι απο πίσω κυττάμε να του τα αρπάξουμε. Αλλο η φιλοξενία, άλλο η δουλικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή