Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Σ.Ι.Σ.Α. RALLY SPRINT REGULARITY: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


RALLY SPRINT REGULARITY 21/6/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η μεγαλύτερη μέρα του επιλέχθηκε για τη διεξαγωγή του Rally Sprint Regularity 2015 στη θρυλική διαδρομή «Μελετάκι» και ο ΣΙΣΑ δε βγήκε χαμένος! 42 από τα 45 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή , προτίμησαν τις ειδικές διαδρομές από τις παραλίες, αψήφησαν τον καλοκαιρινό ήλιο και επέλεξαν να αγωνιστούν στο πρώτο regularity rally του καλοκαιριού που προσμετρά στο πρωτάθλημα της ΕΟ ΦΙΛΠΑ.

Με εννέα ειδικές, από τις οποίες είχε ανακοινωθεί ότι θα προσμετρήσουν οι εφτά, το Rally Sprint Regularity δυσκόλεψε τους συμμετέχοντες, με αποτέλεσμα αρκετά φαβορί να μείνουν μακριά από την κορυφή της κατάταξης.

Για την πρώτη θέση ισοβάθμησαν 3 πληρώματα, με μόλις 2 δευτερόλεπτα ποινής. Τελικά νικητής ανακηρύχθηκε το πλήρωμα με το παλαιότερο όχημα, που δεν ήταν άλλοι από τους ΛΑΓΓΑ ΓΙΩΡΓΟ - ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΕΛΕΝΗ με VOLVO 122S του 1964. Στη δεύτερη θέση ήταν οι ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ - ΜΠΟΥΝΑΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ με FORD ESCORT MEXICO του 1972 και με τους ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ ΓΙΩΡΓΟ - ΝΕΟΦΥΤΟ ΚΟΥΡΤΕΣΗ - ALFA ROMEO GT VELOCE του 1973 να συμπληρώνουν την τριάδα.

Το κύπελο του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ απονεμήθηκε στον αντιδήμαρχο & τον δήμαρχο της Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Ζυγούρη Νίκο & Κωνσταντέλο Γρηγόρη που έτρεχαν με AUDI Coupe GT του 1985 και τίμησαν την εκδήλωση με τη συμμετοχή τους.

Ο ΣΙΣΑ ευχαριστεί το Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας, τις λέσχες ΦΙΛΠΑ, AC3, Classic Microcars και τον πρόεδρο της ΕΟΦΙΛΠΑ που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους.
Τέλος ο σύλλογος ευχαριστεί όλες τις ομάδες και τους χορηγούς που υποστήριξαν το Rally Sprint Regularity 2015.

 ΚΑΤΑΤΑΞΗ: http://www.sisa.gr/uploads/files/GENERAL_CLASSIFICATION_RSR_2015.pdf

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
http://www.sisa.gr/uploads/files/CATEGORIES_RSR_2015.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου